Lionel Messi után José Mourinhót is komoly választás elé állították a szaúdiak. Maradjon Európában és a topfociban vagy menjen el pénzt kaszálni?

Messi valószínűleg nem hosszabbít a PSG-vel, a szurkolók kifütyülik, a sportigazgató pedig nem sorolta az érinthetetlenek közé. Az argentin világbajnok támadóra rögtön le is csapott az Al-Hilal és egy évi 400 milliós csekkel csábítja.

Ronaldo fizetésének a kétszereséért csábítják Messit Szaúd-Arábiába

Több mint 25-ször annyit ajánlottak, mint amit a Barcelona tudna adni neki évente.

De nem csak őt nézték ki a szaúdiak:

rájöttek, hogy kellene egy topedző is oda, és José Mourinhóra esett a választásuk, akinek két évre 120 millió euró fizetést ajánlottak.

A kétszeres Bajnokok Ligája-győztes, háromszoros angol, kétszeres portugál és olasz, illetve egyszeres spanyol bajnok Mourinho még válaszhat is, hogy kit szeretne edzeni, ugyanis felajánlották neki a szaúdi válogatott, az Al-Ahli és az Al-Naszr kispadját is. Ebből mondjuk az is látszik, mennyire komoly lehet a rivalizálás a két legjobb klub között, hiszen központilag választanak edzőt.

A Roma edzőjét azonban a Premier League-ből is megkörnyékezték, a Relevo úgy tudja, az edzőt kereső Chelsea is felvette a kapcsolatot Jose Mourinhóval. Itt persze nem a pénz dönt, hanem a vezetés, és itt tartanak egy erős válogatást is. Mourinho mellett Nagelsmann és Luis Enrique is jelölt.

A Barcelona korábbi sikeredzője már tárgyal a Chelsea-vel

Luis Enrique négy évig volt a spanyol válogatott szövetségi kapitánya, most pedig szívesen elvállalna egy ígéretes klubprojektet. Hogy Chelsea-é az-e, az már más kérdés.

Mou kétszer már volt a Chelsea menedzsere, 2004 és 2007, majd pedig 2013 és 2015 között. Háromszor megnyerte a bajnokságot a kékekkel. Persze ő vagy a többi jelölt valamelyike csak nyáron érkezne Londonba, addig is visszahívták az egyszer már megbukott Frank Lampardot.

Nem megkésett április elseji vicc: Frank Lampard lesz a Chelsea edzője

Ki számított erre? Költői kérdés, valószínűleg senki.

(Fotó: Fabrizio Corradetti/LiveMedia/NurPhoto via Getty Images)

Támogatott és ajánlott tartalmaink

Európa egyik legjobb és legújabb Kia-kereskedése is Budapesten van

150 000 táncoló robotfűnyíró: a technológia a fejlesztés mögött

Óbudán vár a fotókiállítás, amit nemcsak látni, hanem tapintani is lehet

További cikkeink a témában
Egyedi méretre szabott öltönyök, ingek azoknak, akik különlegesre vágynak
Hirdetés