Az viszont egyelőre még nem futott be.

José Mourinho legutóbb a Manchester Unitednél dolgozott, a kirúgása óta elemzőként üti el az időt, na meg vár a megfelelő ajánlatra.

A Goal szerint a portugál edző többek között már visszautasította az AC Milant, a Monacót, a Lille-t, a Wolfsburgot és a Schalkét is. Ennek az oka, hogy egyetlen ajánlatra vár: ismét a Real Madrid edzője szeretne lenni.

A Real Madrid a tavalyi sikertelen szezon alatt háromszor cserélt edzőt, előbb Lopeteguit, majd Solarit menesztették, ezután jött Zidane második megbízása. Zidane érkezése előtt állítólag Mourinhónak lett volna esélye a Real kispadjára, de Florentino Pérez csak ideiglenes megoldásként számított rá, ebbe pedig nem ment bele Mourinho.

Mourinho lehet az ideiglenes megoldás a Realnál, Zidane a végleges

A spanyol és nemzetközi sajtó szerint Florentino Péreznek megvan a terve, amivel a Real Madridot kivezetné a hullámvölgyből.

Most meg a hírek szerint arra vár, hogy ismét felmerüljön az edzőkérdés Madridban. Amire jelenleg azért olyan túl sok esély nincs. A Real viszonylag nehezen kezdte a szezont, főleg a PSG elleni BL-vereség volt súlyos, a bajnokságban viszont veretlen és első a csapat.

Mourinho nemrég egyébként elmondta, hogy pályafutása legemlékezetesebb periódusát a Real Madridnál töltötte:

Mourinho elmondta, melyik csapatnál érezte legjobban magát

Némiképp meglepő választ adott a jelenleg csapat nélküli José Mourinho.

(Fotó: Getty Images; via)

És ezt olvastad már?
Ki a legnagyobb? Michael Jordan vagy LeBron James?
További cikkeink a témában