Mr. Álomsorsolás megint előbukkant, és megint a magyarokkal foglalkozik. De most eléggé máshogy beszél rólunk.

Nézzük az előzmény: Bernt Hulsker ex-focista és a VS norvég televízió riportere álomsorsolást kiabált élőben a tévében, amikor Norvégia Magyarországot kapta, miközben az asztalt csapkodta.

Sőt, a riporter a pótselejtezők előtt Twitteren jelentette be, hogy már a szállását is lefoglalta Franciaországban.

Így égett be a legnagyobb arcú norvég élő adásban

Utána viszont mi nem az asztalt csapkodtuk, hanem Norvégiát oda-vissza, így aztán Hulsker nem lett a magyarok kedvence, Mr. Álomsorsolás lett a gúnyneve.

A fickó most komoly mea culpázásba kezdett: Norvégia magyar nagykövet asszonyát, Sikó Annát kereste meg, akitől elnézést kért:

„Úgy gondoltam, hogy nagyon jó volt a sorsolás, de ez nem azt jelenti, hogy nem tisztelem a magyar focit és a magyar embereket. Bocsánatot kérek, és a legjobbakat kívánom az Európa-bajnokságon.”

De üzent is minden magyarnak:

„Mr. Álomsorsolás beszél most hozzátok. Nagyon sajnálom, hogy ennyire lelkes voltam, talán egy kicsit túlságosan is, de nem akartam tiszteletlen lenni a magyar emberekkel és a magyar csapattal sem, csak boldog voltam a sorsoláskor.”

A végén még magyarul is megszólalt:

„Hajrá, magyarok! Hajrá, magyarok!”

Itt a teljesen videó:

Megbocsátunk? Mi igen. Neki úgy is van most elég baja, hiszen mi készülünk Ausztria, Izland és Portugália ellen, ő meg otthon lesi a tévében.

Fogadj a meccseinkre, nagyot kaszálhatsz!

Itt az eddigi legjobb reakció az Eb-sorsolásra

És ezt olvastad már?
Nehéz eldönteni, milyen sportágat űznek a brazil kettőben