Egy 30 milliós per már zajlik Neymar és az FC Barcelona között, de most indított egy másikat is a brazil. Akkor is sokat akar keresni a Barcán, ha épp nem ott játszik.

Tehát úgy döntött Neymar és a menedzserei, ügyvédei, hogy mielőtt visszatérne imádott klubjához eurómilliókat keresni, bírósági úton is keresne eurómilliókat.

Jelenleg is folyik már egy per, abban közel 30 millió eurót követel a Barcelonától, de a hírek szerint Neymar indított egy újabb pert a katalánok ellen, ezúttal 3 és fél millió eurót követel, szerinte ennyi fizetéssel lóg még neki a klub. Immár több mint két éve, hiszen a brazil támadó 2017. augusztus 2-án eligazolt.

Ez még az a 3 millió, ami a szerződéshosszabbítási bónuszként járna neki, de a Barcelona szerint azzal, hogy eligazolt, ez semmissé vált. Az El Mundo szerint Neymar azzal érvel, hogy a Barca megígérte, hogy kifizeti a fennmaradó összeget, de mivel nem tette, felrúgta a megállapodást.

Hogy kinek van igaza, majd a bíróság eldönti, az viszont minimum pikáns, hogy Neymar elvileg vissza akar térni Barcelonába, szinte sírva könyörgött a PSG-nek, hogy engedjék el, és a Barcának, hogy engedjék vissza. Messi és a csapat régi motorosai is jelezték, hogy örülnének, ha Neymar visszatérne. Érdekes módját választotta az udvarlásnak.

Ennyire akarták. De vajon még mindig?

A Barcelona játékosai a fizetésüket is módosították volna Neymar leigazolásáért

Annyira szerették volna, hogy visszatérjen Neymar, hogy besegítettek volna a klubnak.

(Fotó: Getty Images)

És ezt olvastad már?
Hogyan válassz olyan gépházat, ami bírja a strapát? Segítünk