Mikor a télen elhozta az FTC Varga Rolandot a Győri ETO-ból, még nem tudhatták Oroszék, hogy a nyáron bárkit el tudnak hozni – tök ingyen. Merthogy becsődölt a győri klub, nem lesz NB I, a játékosok meg mehetne, amerre akarnak. A Fradi akarná őket.

A csakfoci.hu saját információira támaszkodva arról írt, hogy a jó üzletnek bizonyuló Varga Rolandot követheti a fővárosba Pátkai Máté is, sőt talán Luis Ibánez is. Pátkai ötszörös válogatott, 27 évesen optimális korban van, és épp olyan típusú focista, akit a Fradi keres: egyrészt a középpályán bárhol tud játszani, eredetileg szűrő, de mostanában előrébb focizott és elég gólerős, másrészt képes tehermentesíteni Gerát és Hajnalt. És nem mellesleg magyar is.

A 26 éves bal hátvéd, Ibánez abban az esetben lehet opció, ha Cristian Ramírezt nem tudja megtartani a Fradi. A Dinamo Zagrebtől igazolt argentin hasonló stílusú, mint a ecuadori, viszont vele sem lenne könnyű megegyezni, sokat kér. És a Videoton is kerülgeti.

Rajtuk kívül még Lang Ádám, Windecker József, Rudolf Gergely és Koltai Tamás lesz kapós győri árú.

Logikus lépés amúgy, hogy a bedőlő csapatot megpróbálják időben szétkapni a riválisok, de azért etikailag némiképp kifogásolható az ügymenet, feltéve, ha igazak a pletykák. De hát ez üzlet ugye.

Támogatott és ajánlott tartalmaink

150 000 táncoló robotfűnyíró: a technológia a fejlesztés mögött

Európa egyik legjobb és legújabb Kia-kereskedése is Budapesten van

Kényelem és nyugalom az autópályán, izgalom és őrület a stadionban – BYD Seal U-val a magyar–skót-meccsre

További cikkeink a témában