A Fradi kikapott a Juventustól Torinóban, csakhogy mindössze két perc hiányzott egy bravúrponthoz. Szerhij Rebrov is csalódottan nyilatkozott a meccs után, ugyanakkor büszke a játékosaira.

Csalódottak vagyunk, de örülök annak a védekezésnek, amit bemutattunk, valamint a kontratámadásainknak is, melyekből többször is volt esélyünk gólt lőni. Végig nagy nyomás alatt voltunk, nem tudtuk mi irányítani a játékot.”

Elmondta, hogy jól kezdték mindkét félidőt, a két játékrész első 10-15 percében kompaktak voltak, kontrákat is tudtak vezetni. Voltak hibák, de a Bajnokok Ligája ezen szintjén ez már nem meglepő, az a csapat, aki Torinóban játszik a Juventus ellen, biztos, hogy fog hibázni. Annak viszont örül, hogy a játékosai megértették a védekezés fontosságát.

„Látni lehetett Lovrencsics Gergőn és Marcel Heisteren a szélen, hogy mennyire gyorsak, de ez igaz a belső védőkre is. Nem tudok senkit kiemelni, jó működött a mechanizmus. Örülök annak, milyen jól működött a védekezésünk, ezt a játékot a bajnokságban is folytatni kell, hiszen látjuk, hogy tudunk így is játszani.”

(Fotó: fradi.hu)

Hírlevél feliratkozás

Iratkozz fel a hírlevelünkre, és mi minden héten érdekes, szórakoztató sztorikat küldünk neked a világból.