Ezek után kénytelenek lesznek eladni. Felkészül Barcelona.

Eddig is meglehetősen közel állt a távozáshoz Robert Lewandowski, többször is utalt arra, hogy új kihívásra vágyik, miközben pontosan tudjuk, hogy mindez két tőről fakad: egyrészt a München eljátszotta a bizalmát, amikor megkereste Haalandot, másrészt Lewa mindig is vágyott a La Ligába.

Lewandowski részben Haaland miatt akarja elhagyni a Bayern Münchent

Egyre valószínűbb, hogy Robert Lewandowski távozik a Bayern Münchentől és egyre valószínűbb, hogy a Barcelona futballistája lesz.

Az elmúlt hetekben ment a találgatás, hova mehet és mennyiért, vagy hogy marad-e még a szerződése végéig (2023), ahogy azt a német vezetők sokszor kimondták. Nos, nem marad, azok után aligha, amit ma nyilatkozott. Mit nyilatkozott, üzent!

„Vége a Bayern-korszakomnak! Nem látok arra esélyt, hogy itt maradjak. A Bayern egy komoly klub, és úgy hiszem, nem fognak megtartani. Nem akarok többet itt játszani. Az eligazolás a legjobb megoldás. Remélem, hogy nem állítanak meg.”

A Bayern München igazgatója, Oliver Kahn kissé meglepődve nyilatkozott a Sport1-nek:

„Nem tudom megmondani, hogy Robert miért ezt a módját választotta a helyzetének közlésére, ezek a nyilvános kijelentések nem vezetnek sehova. Robertnek tudnia kell, mi van a Bayernnél. A megbecsülés nem egyirányú utca!”

Azt is tudni, hogy a világ legjobb csatára Barcelona felé veszi az irányt, csak épp momentán még nincs rá pénze a katalánoknak.

Méltatlan csetepatéba fulladhat a Bayern–Lewandowski kapcsolat

Pedig rendkívül sikeres együttműködés volt, megérdemelné, hogy szépen váljanak el.

A Barcelona ajánlatot tesz Lewandowskinak

Ami eddig halk pletyka volt, az most már hír.

(Fotó: Getty Images)

És ezt olvastad már?
Emlékszel még a 90-es vébé stadionjaira és góljaira?