A magyar válogatott kedd, azaz ma este az Európa-bajnok Olaszország otthonában játszik a Nemzetek Ligája második fordulójában.

Óriási bravúrral kezdte Magyarország a Nemzetek Ligáját, miután az első fordulóban hazai pályán legyőzte Angliát Szoboszlai Dominik tizenegyesgóljával:

A második fordulóban Cesenában az olaszok ellen játszik a magyar csapat. A meccs előtt Marco Rossi szövetségi kapitány arról beszélt, hogy reálisan kell a meccshez hozzáállni az angolok elleni győzelem után:

„Tökéletes mérkőzést kell játszanunk, nem hibázhatunk, de ha ellenfelünk jó napot fog ki, akkor nem sok esélyünk lesz. A futballban fontos faktor a szerencse is, holnap nagy szükségünk lesz rá a mérkőzésen.

Az angolok ellen láthattuk, hogy a futballban vannak csodák, de azért ritkán ismétlődnek meg. Mindent meg fogunk tenni a győzelem érdekében, de reálisan és objektíven kell gondolkoznunk a múlt heti győzelem után, az a fontos, hogy jó mérkőzést játsszunk. Az Eb-n sem kellett szégyenkeznünk nálunk erősebb válogatottak ellen, és most is ez a célunk.”

Az Olaszország–Magyarország Nemzetek Ligája-meccs kedden 20:45-től kezdődik.

(Fotó: Getty Images; via mlsz)

És ezt olvastad már?
Olyan gólt csavartak az angol Ligakupában, hogy alig hiszünk a szemünknek