A magyar válogatott újabb bravúros eredményt ért el, miután idegenben legyőzte a Nemzetek Ligájában Németországot.

A magyar válogatott Szalai Ádám elképesztő sarkazós góljával legyőzte Lipcsében a német válogatottat, így öt forduló után vezeti a Nemzetek Ligájában a csoportját, és ha az utolsó fordulóban hazai pályán nem kap ki Olaszországtól, akkor csoportgyőztes lesz.

Nem fogy ki a csodákból a magyar válogatott, Németországban is nyert

Képtelen lassítani a magyar fociválogatott, továbbra is vezeti a csoportját a Nemzetek Ligájában – Olaszország, Németország és Anglia előtt!

Szalai Ádám gólja azért is különleges, mert a válogatott csapatkapitánya a napokban bejelentette, a Nemzetek Ligája két meccse után visszavonul a válogatottól.

A bravúros győzelem után értékeltek a csapat tagjai, a gólpasszt adó Szoboszlai Dominik a következőt mondta:

„Oldalról beadtam és láttam, ahogy repül a labda, csak arra gondoltam, hogy a kapufa előtt és ne mögötte menjen be. Bement, és mondom: Ez elképesztő, ilyen csak a mesében van.

– nyilatkozta Szoboszlai Szalai góljáról.

A gólszerző:

„Az, hogy Anglia után Németországban is győzni tudtunk ezzel a csapatmelóval, amit ezek a srácok csinálnak, ez nem véletlen. Ugyanezzel a melóval megvan az esélyünk, csináljunk még egy komoly estétEz a hangulat az, amit a focin kívül nehéz összehozni. Itt vannak velünk Németországban, ott voltak Angliában és amit az Eb-n is csináltak az hihetetlen.”

Gulácsi Péter összegzése:

Az első félidőben átgondolt, érett teljesítményt nyújtottunk, támadásokat vezettünk, teljesen megérdemelten vezettünk. A második félidőre tudtuk, hogy ránk fognak jönni. Szala beoxizta, ennél több nem kell.”

Mit adott Szalai Ádám a magyar válogatottnak?

Szalai Ádám bejelentette, hogy a soron következő két Nemzetek Ligája-meccs után visszavonul a magyar válogatottól. Visszavonul a válogatottságtól az a játékos, aki a pályán sokat tett a magyar csapatért. A pályán kívül pedig talán még többet.

(Fotó: Getty Images; via M4 Sport)

Támogatott és ajánlott tartalmaink

A világ egyik legegészségesebb itala egy magyar készítmény, és azt adja meg, amire szükséged van

Tréner? Panzió? Kozmetika? Így lehet a kutyád még boldogabb, miközben a te életed is könnyebbé válhat

Fordulat Liverpoolban, Hollandiából érkezhet Klopp utódja

További cikkeink a témában
Egy illat azoknak, akik nem ismerik a félelmet – NOVELLISTA Unique Wood
Hirdetés