Ez egy ilyen hét, korábbi brazil sztárok megmondják a frankót, Edmilson a Barcelonáról, Emerson pedig a Realról. Paul Pogbának üzent, hogy ne kövesse el azt a hibát, amit ő.

„Pogbának nem szabad elkövetnie ugyanazt a hibát, amit én tettem" – mondta a 73-szoros brazil válogatott középpályás, aki a Real Madrid kedvéért hagyta el a Juventust, de nem jött be a váltás, egy év után visszatért Olaszországba, a Milanba.

Az Il Puma becenévre hallgató korábbi remek játékos szerint mindent újra kellene kezdenie a franciának, holott most egy igazán különleges helyzetben van, egy sztár a Seria A-ban. „Pogbának Andrea Pirlóhoz hasonlóan különleges a szerepe a Juventusnál, így kétszer is meggondolnám a helyében, hogy elhagyjam a Juvét." Ha valakiért 100 millió eurót adnak, akkor azonnal elvárják, hogy ő jelentse a különbséget, holott ez Cé Ronaldón kívül kábé most senkinek sem megy a Realban.

"Nem minden arany, ami fénylik a Real Madridnál."

Sokan elkövetik azt a hibát, hogy odaigazolnak, aztán semmi nem lesz belőlük, Kroos, Modric és James mellett nem lenne könnyű sztárrá válni a középpályán. Pogbát egyébként a Man. United is vinné, és ott sokkal nagyobb szükség lenne rá.

(Forrás: goal.com)

És ezt olvastad már?
Így bolondította a védőket a 8 éves Lionel Messi
Utálsz szerelőt hívni? Akkor ez a cikk neked szól!