Az Apple és a Samsung az elmúlt időszakban elég lendületesen oltogatják egymást a reklámjaikban, és nem úgy néz ki, hogy le akarnak állni.

Ezúttal a Samsungon volt a sor, hogy odaszúrjanak a nagy riválisnak, és pozitívumként annyit mindenképpen megemlíthetünk, hogy ezúttal már legalább nem a négyéves iPhone 6-tal hasonlították össze a csúcskészüléküket, hanem az iPhone X-szel. Aminél természetesen sokkal jobb a Galaxy S9, hiszen a Samsung telefonjában alapból van

  • gyorstöltés,
  • jack-csatlakozó,
  • ráadásul a kamerája is jobb.

Hogy mennyire fantáziátlanok ezek a reklámok, azt azért jól mutatja, hogy legutóbb éppen az Apple támadta be az androidos telefonokat azzal, hogy az iPhone kamerája jobb, a Samsung pedig most ugyanezzel próbált odaszúrni az Apple-nek. Ami ráadásul mindenképpen csak félsiker lehetne a Samsungnak, hiszen miközben a Galaxy S9 valóban magasabb pontot kapott a reklámban is hivatkozott DxOMarktól, mint az iPhone X, a HTC U12+ és a Huawei P20 Pro még az S9-nél is jobban szerepelt ugyanezen a teszten.

És ezt olvastad már?
Idén is eljön a karácsony, de semmi pánik, mutatjuk a tuti tippeket!
További cikkeink a témában
Idén nem stressz és kínlódás, hanem igazi ünnep lesz a karácsony: mutatunk néhány remek ötletet kütyük-élmények-környezettudatosság-egyediség vonalon, amiből biztosan tudsz választani.
Hirdetés