Bár elsőre ijesztőnek hangzik, hogy az Apple bármit is elrejt az iPhone-odon, amiről te nem tudsz, de ezúttal nem kell rosszra gondolni.

Az iOS 14-es frissítésével sok új funkció érkezett az Apple telefonjaira, ilyenek például a widgetek, amik egyébként már 10 éve megtalálhatók az androidos rendszerrel futó mobilokon.

Akárhogy is, az iOS 14-ben még mindig fel lehet fedezni újdonságokat, a Verge szerint például lehet egy extra gombunk is a mobilon, ha bekapcsolunk a rendszerben egy plusz lehetőséget.

Ha a Beállítások menüben előbb a Kisegítő lehetőségekhez, majd az Érintés opcióhoz navigálunk, akkor a lap alján találunk egy olyan funkciót, hogy koppintás hátul. Az Apple nem verte nagy dobra ezt az extra gombot, pedig olykor azért elég hasznos lehet, ha például képernyőfotót akarunk készíteni egy kézzel, vagy ha le akarjuk zárni a telefonunkat.

Ez a beállítás a telefonunk egész hátlapját gyakorlatilag egy nagy gombbá változtatja. A hátlapot kettő vagy három koppintásra is be lehet programozni, elérhető vele a Siri, a home gomb, de sok más is. Elég hasznos lehet ez manapság, amikor nem feltétlen akarjunk mindkét kezünket használni, akár kényelmi, akár higiéniai szempontok miatt.

Ez is érdekelhet:

Nemcsak ez az olasz lány vonzó, hanem az edzésmódszere is

Csak pózol a súlyzó mellett, mégis remek az alakja.

Valaki majdnem kifizetett 118 millió forintnak megfelelő dollárt pokémonos kártyákért

Az üzlet végül nem jött létre, mivel kiderült, hogy a pakli hamis.

És ezt olvastad már?
Idén is eljön a karácsony, de semmi pánik, mutatjuk a tuti tippeket!
További cikkeink a témában
Idén is eljön a karácsony, de semmi pánik, mutatjuk a tuti tippeket!
Hirdetés