Mind hallottunk már rémtörténeteket arról, hogy mi történik a bőröndünkkel, miután a check-in pultnál fájó szívvel felhelyezzük azt a futószalagra, de a valóság még ezeknél a rémtörténeteknél is sokkal borzalmasabb. A Facebookra felkerült videó alapján azt gondolnánk, hogy még egy tökéletes acélgolyó sem úszná meg kisebb sérülések nélkül azt a tortúrát, amin a bőrönd átmegy, mire fel- és lekerül a repülőgépről.

Ehhez képest én még soha nem találtam nagyobb sérülést sem a bőröndömön, sem a benne lévő cuccokon, pedig volt már olyan, amikor egy whiskey is utazott a ruhák mellett. Ha kizárjuk annak a lehetőségét, hogy az én bőröndömet valamiért különleges bánásmódban részesítették, és a reptér igazgatója saját kezűleg szállította egy bársonypárnán a repülőgép csomagteréig, akkor ennek alapvetően két oka lehetett:

1. Mindig kemény fedeles bőrönddel utaztam.

2. Jól megpakolva, így a benne levő tárgyak nem nagyon tudtak elmozdulni.

Tehát ha nem kizárólag ruhákat csomagolsz az útra, akkor érdemes beruházni egy (néhány ezer forinttal drágább) kemény fedeles bőröndre, ha pedig nincs elég cuccod, akkor az üres helyeket töltsd ki újságpapírral vagy valamilyen más könnyű anyaggal, ami nem engedi elmozdulni a tárgyakat, amikor a bőrönd kap oldalról egy hatalmas ütést. További szörnyülködéshez íme még egy videó Szaúd-Arábiából:

(Forrás: Index)

Támogatott és ajánlott tartalmaink

Európa egyik legjobb és legújabb Kia-kereskedése is Budapesten van

Kényelem és nyugalom az autópályán, izgalom és őrület a stadionban – BYD Seal U-val a magyar–skót-meccsre

Óbudán vár a fotókiállítás, amit nemcsak látni, hanem tapintani is lehet

További cikkeink a témában
Kényelem és nyugalom az autópályán, izgalom és őrület a stadionban – BYD Seal U-val a magyar–skót-meccsre
Hirdetés