"Mad" Mike Hughes-t sok mindennel lehetne vádolni (például hogy messziről tesz az emberiség által több ezer év alatt felhalmozott tudásra), de azzal biztosan nem, hogy nem eléggé elhivatott.

A 61 éves kaszkadőr ugyanis annyira meg van győződve a saját igazáról, miszerint a Föld valójában lapos, hogy képes volt magát kilőni egy házi építésű, gőzhajtású rakétával, amely 550 km/h-s sebességgel emelte a magasba, csak azért, hogy megnézze, milyen alakú a Föld.

Ez mondjuk egyelőre nem derült ki, hiszen Hughes csak ötszáz méteres magasságig jutott, vagyis kábé annyit látott, mintha felsétált volna a Normafára, de az, hogy túlélte a kísérletet, már önmagában megsüvegelendő teljesítmény.

#MadMikeHughes finally did it. Amboy 2018 Launch #rocketman #flatearth #researchflatearth #amboy #juanpollo filmed by manny

197 Likes, 41 Comments - Amboy California Route 66 (@carlosgarciaaceves) on Instagram: "#MadMikeHughes finally did it. Amboy 2018 Launch #rocketman #flatearth #researchflatearth #amboy..."

Hughes amúgy nem adta fel: az a terve, hogy augusztusra elkészíti a Rockoont, ami egy hőlégballonnal emelné fel a rakétát a sztratoszféráig, így reményei szerint onnan indulva már elérhetné a száz kilométeres magasságot, vagyis a világűr határát.

Legfrissebb

Füst, Fény, Hollywood

Magasélet

Tech
Tech
Tech
Highlife
Highlife
Highlife
Otthon
Otthon