Elvileg június 25-ig kell nyilvánosságra hozni.

A The Guardian írta meg, hogy néhány amerikai kongresszusi képviselő már látta azt a bizonyos ufójelentést* – amit június 25-ig nyilvánosságra kell hozni –, és nagyon nem örülnek a tartalmának, ugyanis nem sikerült azonosítani a haditengerészet által észlelt azonosítatlan repülő tárgyakat, vagyis nem tudni, hogy kik vagy mik állnak a rejtélyes objektumok mögött.

Újabb ufófelvételt szivárogtattak ki az Egyesült Államok Haditengerészetétől

Egy fekete valami mozog ide-oda a levegőben, majd egyszer csak elkezd ereszkedni az óceán felé, aztán hirtelen eltűnik a vízben.

* Még elnöksége véghajrájában Donald Trump kötelezte a Pentagont (és a különböző hírszerző szervezeteket), hogy számoljanak be arról, hogy mit tudnak az ufókról, vagyis az azonosítatlan repülő tárgyakról.

Egy republikánus képviselő, név szerint Tim Burchett szerint

„egyértelműen valami történik, amit nem tudunk kezelni”,

úgy véli, hogy az objektumok egészen biztosan nem orosz vagy kínai eredetűek – különben „már rég leuraltak volna minket” –, hanem galaxison kívülről származnak.

Egyébként a politikusok egyöntetűen azon a véleményen vannak, hogy komolyan kell venni az ufókkal kapcsolatos biztonsági aggályokat.

Már kiszivárgott belől:

Kiszivárgott a nagy ufójelentés: nem kizárt, hogy idegen eredetű objektumok látogattak meg minket

Hamarosan lejár a határidő, és nyilvánosságra kell hozni az elmúlt évtizedek ufóészleléseiről készült dokumentumokat az Egyesült Államokban – ebből szivárgott ki most ki néhány infó.

Témába vág:

{{https://player.hu/tech-3/a-bolygonkra-latogato-idegenek-nem-elolenyek-lesznek/}}

Rendkívül veszélyes lehet számunkra, ha megpróbálunk kapcsolatba lépni a földönkívüliekkel

Mark Buchanan fizikus szerint hálásnak kell lennünk azért, hogy még nincsenek idegen civilizáció létezésére utaló bizonyítékaink.

(Forrás: The Guardian, Portfolio, fotó: Getty Images)

És ezt olvastad már?
Idén is eljön a karácsony, de semmi pánik, mutatjuk a tuti tippeket!
További cikkeink a témában