Ha nem láttad még Barack Obamát takarítónőnek öltözve rúdtáncolni a Fehér Ház előtt, akkor most nyisd ki a szemed: itt a My Idol, az alkalmazás, aminél betegebbet még nem nagyon láttunk. De viccesebbet sem.

Nagyon nehéz lenne két értelmes mondatban elmagyarázni, hogy mi is ez a My Idol nevű alkalmazás, ami pillanatok alatt teljesen letarolta a netet, ezért inkább megmutatjuk ezt:

Vagy ezt:  

És még ezt is, csak hogy biztosan megértsd:

Tehát röviden arról van szó, hgy az iPhone-ra letölthető alkalmazás egy szelfiből bedigitalizálja a használóját, akit aztán egy táncoló rajzfilmfigurává alakít. A lehetőségek száma szinte végtelen, mert amellett, hogy a karakteredet teljesen személyre szabhatod, a program elég könnyen meghekkelhető, így a Twitteren, Vine-on, Instagramon tömegesen bukkantak fel azok a videók, amelyeken a felhasználók híres ember, vagy mondjuk a kutyájuk képével helyettesítették a saját arcukat. Például:  

De Morgan Freeman sem úszta meg a dolgot:

Kutyaember jöhet?

És ezek még a visszafogottabbak, mert például van olyan is, akinek az egész univerzum a teste.  

A legviccesebb, hogy a csak kínaiul elérhető alkalmazásból a felhasználók gyakorlatilag semmit sem értenek, így lényegében vakon nyomogatják a gombokat, amitől csak még bizarrabb végeredmények jönnek létre. És amikor azt mndjuk, hogy bizarr, akkor ilyenekre gondolunk.

(Forrás: Kotaku, Business Insider)

Támogatott és ajánlott tartalmaink

Európa egyik legjobb és legújabb Kia-kereskedése is Budapesten van

Óbudán vár a fotókiállítás, amit nemcsak látni, hanem tapintani is lehet

Kényelem és nyugalom az autópályán, izgalom és őrület a stadionban – BYD Seal U-val a magyar–skót-meccsre

További cikkeink a témában