Elon Musk mindössze öt szóval zavart keltett az erőben, és elszabadította a konteóhívők fantáziáját

Elon Musk az egyik este újra ihletett állapotba került, és mindössze öt szóval képes volt zavart kelteni az erőben.

Azt posztolta ki ugyanis Twitterre, hogy a piramisokat egyértelműen a földönkívüliek építették, a posztját pedig 90 ezer ember megosztotta, és további félmilliónak elnyerte a tetszését:

null

Aliens built the pyramids obv

Hát igen, Musk tipikusan az a székely viccekből ismert figura, aki keveset beszél, de nagyokat mond – ne feledjük, a koronavírus-járvánnyal kapcsolatban is volt már ötszavas nagymenése –, ugyanakkor Egyiptomban kevésbé értékelték a SpaceX és a Tesla atyaúristenének újabb twitteres haikuját.

Az eseményekre reagálva Rania al-Mashat, Egyiptom nemzetközi kapcsolatokért felelős minisztere először is elismerően beszélt Musk munkásságáról, majd meghívta őt az észak-afrikai országba, hogy merüljön el a helyszíni ásatások során feltárt bizonyítékok rengetegében, és győződjön meg saját maga arról, hogy az igazság ezúttal nem odaát van.

null

I follow your work with a lot of admiration. I invite you & Space X to explore the writings about how the pyramids were built and also to check out the tombs of the pyramid builders. Mr. Musk, we are waiting for you 🚀. @elonmusk https://t.co/Xlr7EoPXX4

Közben az egyiptomi régész, egyiptológus Záhi Havássz az Egypt's Today című orgánumban teljes hallucinációnak könyvelte el Elon Musk szavait, majd sajnálatát fejezte ki azzal kapcsolatban, hogy a techguru ennyire semmibe veszi a történettudományi és régészeti tényeket. Musk még nem reagált sem a meghívásra, sem Havássz kijelentéseire.

Ez is érdekelhet:

(via)

Hírlevél feliratkozás

Iratkozz fel a hírlevelünkre, és mi minden héten érdekes, szórakoztató sztorikat küldünk neked a világból.