Kényszer agglegények, egyedül moziba járók, "a Valentin nap is csak egy nap"-hívők, figyelem! Vége az önkéntelenül vállalat önállóságotoknak, ugyanis itt az invisible girlfriend.

Ha eddig nem érezted szánalmasnak, hogy nincsen barátnőd (amire nincs is semmi okod), akkor itt a lehetőség, hogy lerombold a gondosan felépített "lehetne csajom, de inkább élvezem az agglegény életet" imidzsedet, ráadásul a lehető legkínosabb és legkevésbé szórakoztató módon: havi 25 dollárért rendelhetsz magadnak egy láthatatlan barátnőt. És ezt kapd ki: kapásból angol csajod lesz! (mivel az alkalmazás jelenleg csak angolul elérhető.)

Az invisible girlfriend ára magában foglal száz sms-t a láthatatlan barátnőtől, videóhívásokat a láthatalan barátnőtől (na ezt nem tudjuk, hogyan oldják meg) és egy kézzel írt levelet is a láthatatlan barátnőtől, csak találd ki, mit nem... igen, jól tippeltél, a szexet nem – azt továbbra is egyedül kell megoldanod.

Ha esetleg fiú "barátnőt" szeretnél magadnak, mi nem ítélünk el, erre is van megoldás, de mivel az invisible boyfriend eredetileg lányoknak lett kitalálva, a kapott sms-ek kicsit ellentmondásosak lesznek.

Az alkalmazást innen tudod letölteni, de csak akkor, ha még a tuti tippjeink segítségével sem sikerült becsajoznod a Tinderen. Nem, meggondoltuk magunkat, inkább akkor se.

És ezt olvastad már?
Így nézett ki a világ első színes röntgenfelvétele
További cikkeink a témában