Az ember már csak olyan, hogy imád leskelődni, ennek a szép hagyománynak pedig komoly lökést adott a közösségi oldalak elterjedése, ahol az emberek előszeretettel teregetik ki a magánéletüket. Na de mi van azzal, ami mégsincs kiteregetve? Hát erre ad egy (fél)megoldást a Picturebook.

A Picturebook egy Chrome böngészőhöz letölthető bővítmény, amely nem kevesebbet ígér, mint hogy bárkinek az elrejtett képeit megnézheted, akkor is, ha az illető nem az ismerősöd.

Ez teljes mértékben igaz is, csak nem teljesen úgy, ahogy elsőre gondolnánk: a Picturebook ugyanis természetesen nem azokat a képeket teszi elérhetővé, amelyeket a biztonsági beállítások miatt egyébként nem érhetnél el, csupán azokat a képeket nézheted meg a segítségével, amelyeket mások letiltottak az üzenőfalukról. Magyarul összegyűjti az összes olyan képet, amelyen az adott felhasználó be van jelölve.

Ha még így is érdekel, akkor a bővítmény letöltése után a felhasználó profiloldalán a html sor melletti kis ikonra kattintva tudod aktiválni a Picturebookot. Ha pedig nem szeretnéd, hogy mások megtalálják azokat a rólad készült képeket, amelyeket te okkal nem osztottál meg az üzenőfaladon, akkor a legbiztosabb, ha untaggeled magadat a kompromittáló fotókon. Nem szégyen az.

És ezt olvastad már?
Mutatjuk a laptopot, ami megmenti a nyaradat, és azt is megmondjuk, miért
Egyetlen stílusos teraszról sem hiányozhat ez a kiegészítő