Az új irodaházban lesz uszoda és focipálya is, a tetején pedig egy komplett park várja a dolgozókat.

A "landscrapernek", vagyis talajkarcolónak elkeresztelt épületet (mert hogy pont úgy néz ki, mint egy oldalára döntött felhőkarcoló, érted) 2018-ban kezdik el építeni London egyik legforgalmasabb csomópontján, egy kőhajításra a King's Cross pályaudvartól, de az már a látványtervekből is látszik, hogy nem akármilyen építészeti remekműre lehet számítani.

A tizenegy emelet magas, és összesen 81 ezer négyzetméteres épület tetejére például egy komplett parkot... mit parkot, erdőt álmodott a tervező Bjarke Ingels Group tervezőiroda, amelynek része lesz egy futópálya is, de az épületben emellett lesz uszoda, masszázsszalonok, valamint foci- és kosárpálya is. Az irodák is egészen érdekes elrendezést kapnak, hiszen az open office irodaházakhoz hasonlóan teljesen nyitottak lesznek, amitől sokkal tágasabbnak tűnnek.

Ha te is szeretnél hasonlót építeni, akkor jó sokszor kell megnyerned az ötöslottót, mert az építkezés összköltsége az előzetes számítások szerint eléri az egymilliárd fontot, ami nagyjából 352 milliárd forintnak felel meg.

Támogatott és ajánlott tartalmaink

150 000 táncoló robotfűnyíró: a technológia a fejlesztés mögött

Európa egyik legjobb és legújabb Kia-kereskedése is Budapesten van

Kényelem és nyugalom az autópályán, izgalom és őrület a stadionban – BYD Seal U-val a magyar–skót-meccsre

További cikkeink a témában