Látványos trükkel oldaná meg a mai telefonok legnagyobb problémáját a Doogee

Bár a Doogee alig néhány éve van a piacon, a feltörekvő kínai gyártó mindent megtesz azért, hogy a figyelem középpontjába kerüljön: először egy az egyben lekoppintották a forradalmi Xiaomi MI MIX-et, majd a világon másodikként mutattak be olyan telefont, amiben az ujjlenyomat-olvasó a kijelzőbe került. A mostani ötletükkel viszont már nem csak követik a trendeket, hanem megpróbálnak elébe vágni a konkurenciának.

A várhatóan decemberben érkező Doogee MIX 4 ugyanis szétcsúsztatható kijelzővel érkezik, ami a manapság egyre divatosabb, "keret nélküli" kijelzős telefonok egyik legnagyobb problémáját oldaná meg, hiszen a kicsúsztatható hátlappal nem lenne szükség se a kijelzőbe belógó kamerafülre, se pedig arra, hogy az előlapi kamerát hülye helyre tegyék, mint mondjuk a Xiaomi.

Arun Maininak valahonnan sikerült leakasztania (vagy otthon legyártania) egy prototípust az érkező telefonból, és ez alapján a szétcsúsztatható telefon egyáltalán nem is annyira elvetélt öltet, mint amilyennek elsőre hangzik.

Nekünk azért a Vivo megoldása jobban tetszik, akik egy előugró kamerával kísérleteznek, főként azért, mert a Doogee a kamera mellett a hangszórót és a szenzorokat is a kicsúsztatható részbe rakta, ami könnyen ahhoz vezethet, hogy az egyszerűség kedvéért inkább folyamatosan szétcsúsztatva tartod a telefont, így pedig az egész koncepciónak nem sok értelme van.

Füst, Fény, Hollywood

Magasélet

Tech
Tech
Tech
Highlife
Highlife
Highlife
Otthon
Otthon