Ez a cikk már több mint 90 napja készült. A benne szereplő információk elavultak lehetnek.

Az LG már meglebegtette előttünk régebben az akkus arcmaszkját, ami annyira arcmaszk, mint amennyire kéró a westminsteri apátság.

Az LG fejesei a kütyüt főként orvosoknak és ápolóknak szánja, azonban az eszköz bemutatásakor arra nem tértek ki, hogy a különböző fertőzésektől mennyire védi meg a viselőjét, ahogy arra sem, hogy a maszk fog-e majd kapni koronavírus-biztos tanúsítványt.

Arról sem esett szó, hogy mikor fog piacra kerülni a high-tech arcmaszk, ahogyan az áráról sem esett szó. Viszont elnézve a kütyüt, vélhetően nem lesz olcsó mulatság.

És az is fontos szempont, hogy egy ilyen berendezés egészségügyi rendszerben való gördülékeny alkalmazásához az eszköz fertőtlenítését is hatékonyan meg kell oldani. Van egy olyan sejtésünk, hogy akinek igazán szüksége lenne rá, annak már vagy van valami hasonlóan profi cucca, vagy úgysem fogja tudni megfizetni a berendezést. De ha a kórházak nem is szállnak be a buliba, jól szituált honfitársaink, valamint a spórolós sci-fi-rajongók, hipochonderek és légszennyezett vidékeken élők akár nyitottak is lehetnek az LG PuriCare-re.

Ez is érdekelhet:

HELLO, EZ ITT A
PLAYER
Kövess minket a Facebookon!
Nagyon jól fogod érezni magad nálunk!

Hírlevél feliratkozás

Iratkozz fel a hírlevelünkre, és mi minden héten érdekes, szórakoztató sztorikat küldünk neked a világból.