Minden férfi, akinek volt gyerekkora, hiszen melyik nagyra nőtt gyerek tudna nemet mondani egy igazi Nintendo-telefonra?

A japán vállalat ennek ellenére nem fog csillió dollárokat keresni a Smart Boyjal, aminek nagyon egyszerű oka van: a zseniális Commodore 64 telefonhoz hasonlóan sajnos ez is csak egy koncept, amit az ügyeskezű Pierre Cervaeu tervezett a Gizmodo pályázatára.

Cervaeu tökéletes arányérzékkel ötvözte a Game Boy klasszikus dizájnját a mai kor elvárásaival, a 128 GB tárhellyel és 13 megapixeles kamerával felszerelt mobil még egy felcsatolható kontrollert is kapott, amivel autentikusan zúzhatnánk a Super Mariót vagy a Donkey Kongot.

Persze reménykedni azért lehet, hiszen láttunk már mostanában olyat, hogy egy viccnek induló ötlet a nagy lelkesedés hatására valósággá vált: legutóbb éppen egy szintén Smart Boy névre hallgató, eredetileg csak április elsejei tréfának indult ötletet szerettek meg annyira az emberek, hogy a tervezők végül úgy döntöttek, hogy legyártják a telefonunkat Game Boyjá alakító tokot, aminek azóta már a prototípusa is elkészült.

(Forrás: Gizmodo)

Támogatott és ajánlott tartalmaink

Óbudán vár a fotókiállítás, amit nemcsak látni, hanem tapintani is lehet

150 000 táncoló robotfűnyíró: a technológia a fejlesztés mögött

Hat nagyon komoly kocsi hat nagyon dögös lánnyal, de itt rád is szükség lesz!

További cikkeink a témában