Ez a cikk már több mint 90 napja készült. A benne szereplő információk elavultak lehetnek.

Jó szokásához híven a OnePlus idén is elég komoly fejfájást fog okozni a nagy gyártóknak, ugyanis a kínai gyártó legújabb telója, a OnePlus 3 az elődökhöz hasonlóan még mindig tud annyit, mint egy mai csúcstelefon - és még mindig feleannyiba kerül.

Sőt, amellett, hogy a OnePlus 3 megkapja a legújabb Snapdragon 820 procit, egy 16 megapixeles kamerát és egy 5,5 colos AMOLED-kijelzőt (ez csak full HD), a telefonban

ami több, mint amennyivel például a Samsung Galaxy S7 vagy az LG G4 büszkélkedhet.

Ha valakinek ez nem lenne elég, akkor a telefonban továbbra is megtalálható a duál SIM-opció (egyik SIM-ről telefonálhatunk, másik SIM-ről mobilnetezhetünk), valamint kapott NFC-támogatást, és gyorstölteni is lehet. Ja, és tetőtől talpig fém borítja, vagyis megjelenésre is pont úgy néz ki, mint egy több százezres telefon.

Pedig a OnePlus 3 nem több százezres, az ára kereken 400 dollár, vagyis

vagyis alig több, mint feleannyiba fog kerülni, mint egy nagyjából ugyanilyen képességekkel bíró csúcstelefon. Ezzel ma (Magyarországon) legfeljebb csak a Xiaomi Mi 5 és a Honor V8 tud versenyezni.

További jó hír, hogy a OnePlus "kinőtte" a meghívós rendszert, vagyis az új telefont már mindenféle korlátozás nélkül meg tudjuk majd rendelni a honlapjukról.

Hírlevél feliratkozás

Iratkozz fel a hírlevelünkre, és mi minden héten érdekes, szórakoztató sztorikat küldünk neked a világból.