Honor 8, OnePlus 3 - nagyjából ez a két lehetősége volt eddig azoknak, akik Magyarországon akartak olcsó, ám csúcskategóriás telefont venni (a Xiaomi Mi 5 itthon nem igazán beszerezhető), amelyek közül eddig talán a Honor telefonja volt egy kis lépéselőnyben. Napokon belül viszont érkezik a OnePlus 3T, ami új procit, jobb kamerát és nagyobb akksit is kap, az ára pedig még mindig elképesztően alacsony.

Túl sok változásra persze nem kell számítani, hiszen a OnePlus alig négy hónapja mutatta be a harmadik telefonját, a mostani ráncfelvarrás pedig főleg annak szól, hogy időközben megjelent a Snapdragon 821 proci, ami az elődjénél is többet tud. Emellett a 3T

  • már 128 GB tárhellyel is kapható lesz,
  • a másodlagos (aka. szelfi) kamerát 16 megapixelesre növelték,
  • az akksi mérete 3000-ről 3400 mAh-osra nőtt,
  • és már a legújabb, 7.0-ás Android fut rajta.

A legtöbb dolog persze nem változott, így például a 3T-ben is ugyanúgy 6 GB RAM lesz, mint az elődjében, amivel a OnePlus telója memóriában is a közvetlen élmezőnyben van.

A telefont november 28-tól lehet megrendelni a OnePlus honlapján. Az ára egy hajszálnyival több lesz, mint a sima 3-asé, de várhatóan így is 140 ezer forint alatt lehet majd hozzájutni.

Támogatott és ajánlott tartalmaink

Az Asus dobja piacra elsőként az AI-laptopok új generációját

Az Asus dobja piacra elsőként az AI-laptopok új generációját

Ez jelenleg a világ (tíz) legjobb kamerás telefonja

További cikkeink a témában
Titkos helyek, amiket csak a hajósok ismernek Horvátországban
Hirdetés