Néha nem bánnánk, ha a tojás visszapattanna a földről, ugye? Jó hírünk van, ugyanis ez lehetséges.

Minden amire szükséged lesz egy tojás, egy ecet, és egy kis türelem.

Rakd a tojást egy pohárba, aztán önts rá ecetet. Az ecetben levő ecetsav azonnal reakcióba lép a kalcium-karbonáttal (azaz a tojás héjával), miközben a héj alatti hártya sértetlen marad. Hagyd állni egy napig, és az eredmény egy gumis állagú, pattogó tojás lesz - arra azért vigyázz, hogy ne ejtsd le túl magasról, mert akkor az eredmény egy tojássárgájával kevert paca lesz az asztalon.

Támogatott és ajánlott tartalmaink

Mondunk öt tuti tippet, hogy a sapkaszezonban is kifogástalan legyen a frizurád

Így ünneplik gyönyörű és világhírű nők a karácsonyt

A Xiaomival könnyebb az ünnepi készülődés

A Player kérdése: Nálad már beütött a karácsonyi kajakóma?
17% Naná, és nagyon keményen.
35% Igen, de menedzselhető.
48% Szerencsére nem.