Kíméletlen buszsofőr az oroszok új nemzeti hőse

Oroszországnak új nemzeti hőse van. A Megtorló ugyan nem parádézik kívülre húzott alsógatyában, mint a legtöbb szuperhős, és Batmobil helyett csak egy öreg busszal nyomul, de azzal parádésan vág rendet a magyarországinál is ezerszer kaotikusabb orosz utakon.

A Megtorló alteregója egy Alexej Volkov nevű zelenográdi buszsofőr, aki szemrebbenés nélkül tolja le az útról az elé keveredő Ladákat, kisbuszokat és drága terepjárókat, az ütközésekről pedig felvételt is készít.

A fenti videó néhány napja került ki a netre, azóta a magányos igazságosztó valóságos nemzeti hőssé avanzsált, rajongói pedig rögtön nevet is adtak neki: a hasonlóan kíméletlen Marvel szuperhős után a Megtorló nevet kapta. A telitalálatnak bizonyuló kamerát még 2007-ben szerelte a buszba, mert elege lett belőle, hogy a biztosítási pénzekre utazó csalók mindig az ő járata elé kanyarodva próbálták totálkárosra törni a kocsijukat. Volkov saját bevallása szerint azóta több mint száz balesetnek volt aktív résztvevője, de eddig sohasem találták vétkesnek, sőt, az állását is megtarthatta.

Player Autószalon

Füst, Fény, Hollywood

Magasélet

Tech
Tech
Tech
Highlife
Highlife
Highlife
Otthon
Otthon