Ez a cikk már több mint 90 napja készült. A benne szereplő információk elavultak lehetnek.

Pénzért szinte mindent meg lehet kapni, a jó ízlés viszont sajnos nem tartozik ezek közé. A Lamborghini Aventador viszont igen, így történhetett, hogy egy brit luxusautó-kölcsönző cég sztreccs limuzint tervezett a gyönyörű autóból.

A végeredményt látva akár azt is megtehették volna, hogy ugyanennyi pénzből megveszik Leonardo da Vinci valamelyik képét és újrafestik a vendégkörük ízlése szerint, mert – bár már cikkben bizonyítottuk, hogy minden autó nyúlik – amit az Aventadorral műveltek, arra csak egy szó van: borzalmas.

A Cars for Stars nevű cég közleménye szerint „a nyújtott Lamborghini hű marad az eredeti Aventadorhoz”, ami jelen esetben annyit jelent, hogy a kocsi jellegzetes, felfelé nyíló, de a nyújtott formához egyáltalán nem illő ajtajait megtartják. A limóban minden lesz, ami a luxushoz kell, többek között plazmatévé, fűtött ülések és brutális hangrendszer, ami persze nem indokolja, hogy mindehhez miért van szükség egy Aventadorra. Az egyetlen, aminek örülni lehet, hogy az elcsúfított Lamborghini egyelőre csak a tervezőasztalon létezik, bár a képek mellé kiadott videóból arra következtetünk, hogy a cég komolyan gondolja az átalakítást.

Az idén éppen a gyár alapításának ötvenedik évfordulóját ünneplő olaszok valószínűleg nem éppen ilyen jubileumot terveztek, csak az vigasztalhatja őket, hogy az évfordulóra kiadott Veneno legalább nem juthat ilyen sorsra: a három szerencsés tulajdonos minden bizonnyal úgy fog vigyázni az autójára, mint a szeme fényére.

Hírlevél feliratkozás

Iratkozz fel a hírlevelünkre, és mi minden héten érdekes, szórakoztató sztorikat küldünk neked a világból.