Ez a cikk már több mint 90 napja készült. A benne szereplő információk elavultak lehetnek.

Érintőképernyős asztal

Ha annyira elfoglalt vagy, hogy reggel még a számítógépet sincs időd bekapcsolni, akkor a megoldás ez a 32 vagy 46 colos kijelzővel és négymagos, 3,7 GHz-es Intel Core i7 procival felszerelt érintőképernyős asztal, amelyen a reggeli kávé mellett is tudod csekkolni az e-mailjeidet. Persze a kényelmenek ára van, a kisebbik asztal Windows 8-as változata 6950 dollárba kerül.

Még több infó itt

Ujjlenyomat-olvasó zár

Az iPhone-odat az ujjaddal nyitod, de a lakásodhoz még mindig kulcsot használsz? A faladon meg még mindig az 1994-es Playboy-naptár lóg? Ha nem olyan környéken laksz, ahol a cuccaidért simán levágnák az ujjadat, akkor ideje haladni a korral: a naptárat szerintünk tartsd meg, de a záradat 395 dollárért lecserélheted erre a menő ujjlenyomat-olvasó kütyüre, amely nagycsaládosoknak is ideális, hiszen akár 150 különböző ujjlenyomatot is képes elraktározni.

Még több infó itt

Hőérzékelő fürdőszobacsempe

Ha valami jó, akkor az sem baj, ha nincs semmi értelme, és ez a tétel tökéletes igaz erre a színváltós fürdőszobai csempére, ami kicsit sem hasznos, viszont annál látványosabb. Cserébe marha drága, egy négyzetméternyi belőle nagyjából 1500 dollárba kerül.

Még több infó itt

Érintőképernyős billentyűzet

Ez az érintőképernyős billentyűzet semmivel sem tud többet, mint mondjuk egy ezerötszáz forintos Omega klaviatúra, emiatt 250 dolláros ára akár soknak is tűnhet, de az biztos, hogy a kikapcsolt állapotban akár tükörként is használható Cool leafnél szebbet még nem láttunk.

Még több infó itt

Biorobot hűtőszekrény

Ez a high-tech Electrolux hűtőszekrény az élelmiszereket egy különleges bipolimer anyaggal veszi körbe, amely nem csak helytakarékos, de arra is jó, hogy az egyes élelmiszereket más-más hőmérsékleten tárolja. A tervezője szerint 2050-től már elérhető is lesz.

Még több infó itt

Intelligens kád

Miben különbözik az okoskád a butakádtól? Például felmelegíti a vizet, aztán a telefonodon szól, ha a víz felmelegedett, tartja a hőmérsékletet, pezsgőfürdő funkciója van, és világít a sötétben. Ráadásul a telefonodról távolról is irányíthatod, így egy hideg téli napon otthon már az ideális hőmérsékletű fürdő fog várni. Friss kapcsolatban élőknek pedig talán az sem mellékes szempont, hogy a kád nem sok mindent bíz a fantáziára, ugyanis a két oldala teljesen átlátszó.

Még több infó itt

Multifunkciós ágy

Sajnálatos, hogy a mai fiatalok keveset mozognak, de ez nem jelenti azt, hogy ne tehetnénk nekik kényelmesebbé a tespedést. A tévét, hifit, könyvespolcot és DVD-lejátszót is egyesítő ágy a tökéletes eszköz az egy helyben maradáshoz  egy vécével kombinálva gyakorlatilag egy öröklakással is felérne a WoW-generáció számára.

3D-nyomtató

Gyorsan kéne egy gomb a nadrágodra, sehol sem találod a sörnyitót, eltört a barátnőd kedvenc bigyója  ilyen és még rengeteg ehhez hasonló problémára nyújt azonnali segítséget a 3D-nyomtató, a Micro 300 dolláros ára pedig már pont az az árkategória, amiért megéri otthonra is beszerezni egyet. A Kickstarterről rendelhető kockával akár már 2014 végén nyomtathatsz maximum 109x113x116 milliméteres tárgyakat, de ha nem akarsz várni, akkor a Móriczon már most vehetsz teljesen magyar fejlesztésű nyomtatót is, nem túl drágán.

LED-es ébresztőóra

Alapszabály, hogy az életben a legfontosabb dolgok kizárólag közvetlenül elalvás előtt juthatnak eszünkbe, ez pedig különösen felértékeli ennek a LED-es jegyzettáblával ellátott órának az értékét. Hogy az ilyen esetekre megteszi egy csomag post-it is az éjjeliszekrényen? Az lehet, de spórolni nem fogsz vele, hiszen az óra mindössze húsz dollárba kerül, ráadásul a post-ittel ellentétben sötétben is tudunk rá irkálni.

Még több infó itt

Médiafal

Ha már teljesen átérzed a digitális technológia gyönyörűségét, akkor itt az ideje, hogy az egész lakásodat egy hatalmas, egybefüggő érintőképernyővé alakítsd ezzel a több mint kétméteres médiafallal, amellyel csekély 100 ezer dollárért tényleg úgy érezheted magad, mintha egy sci-fiben élnél.

Még több infó itt

Hírlevél feliratkozás

Iratkozz fel a hírlevelünkre, és mi minden héten érdekes, szórakoztató sztorikat küldünk neked a világból.