Ültethetünk erdőket a városokban, akár a lakásunktól néhány méterre is. Shubhendu Sharma ökovállalkozó városi területeken nevel sűrű, helyi fajokból álló, magas biodiverzitású minierdőket. Mérnöki munkával előállított talaj, mikrobák és biomassza adja a kezdő lökést a gyors természetes növekedéshez. Előadásában végigkövethetjük a módszert.

Ez is érdekelhet:

A konyhamalac a múlt, a konyhagiliszta a jövő?

A biohulladékból biogiliszták állítanak elő biokomposztot.

Támogatott és ajánlott tartalmaink

A mesterséges intelligenciával az otthoni wifid is megtáltosodik

Négy gamer eszköz, amivel igazán teljes lehet a játékélmény

Mutatunk egy őszi fesztivált, ami az újbort és a libás ételeket ünnepli

További cikkeink a témában
Magyar lakásba magyar bútort – és ne is akármilyet, minőségit!
Hirdetés