Egyre kevesebbet kuksolunk odabent, de azért néhány címre még így is érdemes lesz odafigyelni. Április nagyon mélyen kezdődik, de végül a mennyekben ér véget.

Goat Simulator

Megjelenés: 2014. április 1. – Platform: PC

Április 1-jétől egy kecskeszimulátorral csökkentheted a vinyódon lévő szabad tárhelyet. Igen, jól olvastad, és nem, a megjelenés dátuma sem véletlenül lett az, ami. A Goat Simulator a műfaján belül egyedülálló alkotás. A billentyűkiosztást érdemes lesz finomhangolni kicsit, nehogy összekeverd például a bégetést a tejeléssel. Fontos dolgok ezek!

The Elder Scrolls Online

Megjelenés: 2014. április 4. – Platform: PC/OSX

Végre az Elder Scrolls is kap egy masszív online játékteret, ahol egy cseppet sem jelképes havidíjért állhatsz be az XP-vadászatba. Aki ismeri és szereti – ez a két dolog általában kéz a kézben jár – a Skyrim vagy az Oblivion világát, az biztosan tűkön ül már. A konzolosoknak sajnos még júniusig várniuk kell. Addig is katt az epikus videóért!

Daylight

Megjelenés: 2014. április 8. – Platform: PC/PS4

Ha a Daylight trailerének megtekintése után egyből az Outlast ugrik be, akkor jó nyomon jársz. A felismerés feltehetőleg azonnal gyomorideget generál a testedben, és biztosan eszedbe jut majd az a néhány ősz hajszál is, amit a tavalyi év egyik legjobb – és egészen biztosan a legfélelmetesebb – játékának köszönhetsz. Az Atlus ezúttal erős természetfeletti vonallal súlyosbítja a horrort. A stabil idegrendszer alapkövetelmény.

LEGO: The Hobbit

Megjelenés: 2014. április 11. – Platform: PS3/PS4/PSV/PC/X360/X1/Wii U/3DS

A videojátékos filmadaptációk előtt általában nem szokás hasra esni. (Április végén jön még egyébként a The Amazing Spider-Man 2 is, amit épp ezért nem is emelünk ki külön. Persze ha kiváló játék lesz, akkor így jártunk.) A LEGO címkével ellátott munkákkal viszont érdemes kivételt tenni. Ha nem szeretsz röhögni és gyűlölöd a kreativitást, akkor nyugodtan hagyd a Hobbit legolizált verzióját a francba. Ellenkező esetben mindenképpen tégy vele egy próbát!

Child of Light

Megjelenés: 2014. április 30. – Platform: PS3/PS4/X360/X1/Wii U

Fel merjük tenni rá az idei húsvéti locsolópénzt, hogy a Child of Light lesz az év esztétikai csúcsteljesítménye videojátékos fronton. Már a Raymanek sem voltak csúnyák, de amit az Ubisoft ezzel az alkotásával készül művelni, arra egyszerűen nincsenek szavak. Tessék csak megnézni a trailert! Vizuálorgazmus.

Támogatott és ajánlott tartalmaink

A világ egyik legegészségesebb itala egy magyar készítmény, és azt adja meg, amire szükséged van

Tréner? Panzió? Kozmetika? Így lehet a kutyád még boldogabb, miközben a te életed is könnyebbé válhat

Russell Crowe megint az ördöggel harcol új filmje első előzetesében

Tréner? Panzió? Kozmetika? Így lehet a kutyád még boldogabb, miközben a te életed is könnyebbé válhat
Hirdetés