Szőkék a tévéből - A sorozatok legjobb szőke csajai

Tíz olyan nőt mutatunk most be, akikért érdemes volt, vagy még mindig érdemes sorozatokat nézni. Ezúttal a szőkéket részesítettük előnyben.

Anna Torv

Sorozat: Fringe

Szerep: Olivia Dunham

Egy kemény nyomozó, aki még akkor sem lepődik meg, ha szétcsúszott arcú lények kezdenek el neki beszélni belpolitikáról. Akkor sem jön igazán zavarba, ha hirtelen egy másik dimenzióban találja magát, ahol még áll a World Trade Center, zeppelinek szállnak az égen, és nem oszlott fel a Shygys. Olivia az a fajta nő, aki többnyire csak kemény tud lenni, de ennek ellenére valahogy mindig szeretnénk belátni a csúnya bankárszerkó alá, amiben ő annyira imád furcsaságok után nyomozni.

Dianna Agron

Sorozat: Glee

Szerep: Quinn Fabray

Annyira szűzies, hogy az már majdnem felháborító, de „természetesen” az álca mögött egy fiatalkorú terhes kismama bújik meg, aki remekül énekel, az alakja tökéletes, csak éppen nem tudja, mit akar. Mi tudjuk: őt. A gonoszkodó Quinn szerepében brillírozó Dianna a világ összes „legszexibb tévésztár” listáján szerepel, az pedig külön öröm, hogy nem a kommerszre bukik, hatalmas Radiohead rajongó, és a Tim Burton filmeket is imádja.

Anna Paquin

Sorozat: True Blood

Szerep: Sookie Stackhouse

Sookie Stackhouse egészen addig tűnik butácska szomszédlánynak, amíg le nem kerülnek róla a ruhák. Utána egy meztelen butácska szomszédlánynak tűnik, akihez szívesen átkopognál, hogy nem kell-e megjavítani valamit a ház körül, illetve hogy nem kell-e letesztelni az új franciaágyat. A kicsi Anna Paquin, aki mindössze 12 évesen átvehette első Oscar-díját a Zongoraleckéért (tesszük hozzá, teljesen jogosan), egyszer csak szó szerint kivetkőzött önmagából, és egy szál fogtömésben szambázó vámpírokkal kezdett enyelegni az HBO sorozatában. Nem kapcsoltunk át másik csatornára. Azóta is minden évadban egyszer-kétszer ledobja a ruháit. Továbbra sem kapcsolunk át…

Candice Accola

Sorozat: Vámpírnaplók

Szerep: Caroline Forbes

Caroline aranyos kis gimis csaj, na jó, talán több mint aranyos, de amikor (vigyázat, spoiler!), a második évad elején vámpírrá válik, nincs több kérdés, igazi dögös csajjá vedlik át, aki úgy odavág az ágyhoz, hogy ha nem vagy éppen vérfarkasból, akkor lehet, hogy a csontjaid úgy fognak törni alatta, mint a ropi. Hogy bevállalnánk-e ezt a rizikót a kedvéért? Persze!

Emilia Clarke

Sorozat: Trónok harca

Szerep: Daenerys Targaryen

Ki ne emlékezne arra, amikor a Trónok harcában a szerencsétlen kicsi szőke lányt egy felkokszolt barbár úgy kapja el hátulról, hogy ott kérdésnek és tiltakozásnak helye nem volt, végülis ez nem egy tárgyalás, ahol a felek jobb esetben mindketten elégedetten távoznak. Emilia karaktere, Daenerys és maga a sorozaton kívül barna Emilia is igazi optikai gyönyör, egyszerre kislányos és felnőtt nő. Jobb kombináció nem is igazán létezik.

Gillian Jacobs

Sorozat: Community

Szerep: Britta

Alapvetően Britta igazán idegesítő nő: meg akarja menteni a Földet, hippikkel bújik ágyba, meg úgy egyébként is, ő maga is egy hippi, csak éppen az egyik legszexibb fajtából. Igazi poéngyilkos mivoltát is megbocsátanánk neki, de nem szeretnénk olyan idegesítővé válni, mint ő, csak hogy a miénk lehessen az osztályterem egyik sarkában. Gillian hála istennek sokkal jobb fej, még azt is bevállalta, hogy kolléganőjével, az Annie-t alakító Alison Brie-vel egy fehérneműs, kamu-leszbi fotózáson vegyen részt. Halleluja!

Sarah Chalke

Sorozat: Scrubs

Szerep: Elliot Reid

Minden idők egyik legidiótább vígjátéksorozatában Dr. Elliot amolyan bájos szomszédcsajként gyógyít a hagyományos módszerekkel, de valamiért mégis mindenki inkább a szájrátételre szavazott volna. A szépséges Sarah Chalke később sem volt annyira szexi, mint a Dokikban, pedig sokszor feltűnt, többek között az Így jártam anyátokkalban is, ahol már néha kifejezetten idegesítő is tudott lenni.

Kaley Cuoco

Sorozat: The Big Bang Theory

Szerep: Penny

Sokan már szívesebben látnák Pennyt valaki más szomszédságában, amit meg lehet érteni, a butácska pincérnő karaktere ugyanis már elég lapos, ami a dekoltázsáról viszont egyáltalán nem mondható el. Lehet, hogy felszedett magára néhány kilót, lehet, hogy régebben sokkal jobban nézett ki, de Kaley Cuoco még mindig sok férfi álma, és nem csak a geekeké, azoké is, akik azt hiszik, az atomfizika közeli rokonságban áll a Megasztárral.

Megan Hilty

Sorozat: Smash

Szerep: Ivy Lynn

Megan a Marilyn Monroe musicalt színre vivő Smash-ben tökéletes Marilyn hasonmásként funkcionált, hangja is van, biztos figyelnénk is rá, ha nem lennének olyan domborulatai, amelyek minden körülmények között vonzzák a tekintetet. Csoda, hogy a rendező is becipelte az ágyába? Mindenki szereposztó díványának egyik legnagyobb álma. És azt mondtuk már, hogy énekelni is tud?

Kathleen Robertson

Sorozat: Boss

Szerep: Kitty O’Neill

Kathleen nem mai csirke, jövőre tölti be a 40-et, de aki látta a Boss-ban, és nem izgul annyira a negyedik x közelében járókra, az is játszi könnyedséggel gondolná meg magát, amint túlesik az első szexjeleneten. A színésznő nem tökölt sokat, megmutatott gyakorlatilag mindent magából, a látottak alapján pedig elmondhatjuk, hogy a teste és az arca még mindig olyan, mint egy húszévesé. MILF, a jobbik fajtából.

Nem elég? Akkor van egy tippünk! Nemrég bemutattuk nektek a filmtörténet legdögösebb idegen lényeit is, de megvan a tíz legdögösebb MILF is!

Füst, Fény, Hollywood

Magasélet

Tech
Tech
Tech
Highlife
Highlife
Highlife
Otthon
Otthon