Évi 17 millió forintért vigyáznál két kisgyerekre? Egy kísértetjárta házban is?

Papíron elég jól hangzik, hogy évi 50 000 fontot kapsz azért, hogy beköltözöl egy festői helyszínen fekvő, takaros skót családi házba, ahol a dolgozó szülőknek kell besegíteni a gyermekek nevelésébe. Valami azonban nagyon nem stimmel ezen a környéken.

Az előző bejárónők ugyanis sorra mondtak fel, mégpedig paranormális jelenségekre hivatkozva, mint például furcsa zajok, betört üvegek és mozgó bútorok. Már 5 dajka adta le a szerelését és állt odébb nagyon gyorsan.

Pedig alapvetően egy szimpatikus kis négyfős családról van szó, ahol apa és anya sokat dolgozik. Éppen ezért olyan valakit keresnek, aki képes reggelit készíteni a gyerekeknek, elvinni őket a suliba majd értük menni, segíteni nekik házit írni és este lefektetni őket. Nem hangzik teljesíthetetlen feladatsornak, csak éppen el kell tudni viselni a ház egyéb lakóit is...

A nagyjából 17 millió forintnak megfelelő éves fizu mellé 28 nap szabadság is jár, valamint egy saját szoba fürdővel és konyhával (amit azért Casperrel meg kell osztanod).

- írják a hirdetésben. Ha tehát nem félsz a szellemektől, itt még jelentkezhetsz is az állásra.

Player Autószalon

Füst, Fény, Hollywood

Magasélet

Tech
Tech
Tech
Highlife
Highlife
Highlife
Otthon
Otthon