Meg tudod mondani, milyen szám van az autó alatt?

A Pepsi Max kreatívjai tüzijáték helyett egy hatalmas egérfogó-ping-pong labda láncreakcióval zárják az évet. Szerintünk látványosabb lett mint a legtöbb petárda vagy rakétashow.

Holnaptól jön az, hogy idegesen javítjuk át minden iraton a 2015-öt 2016-ra, mert nem szoktunk még hozzá, hogy elmúlt a tavaly. Egy rövid, de szemkápráztató videón át most mégegyszer átélhetjük az évbúcsúztatást, Pepsi módra. Csak azt sajnáljuk, hogy zenét kevertek alá – de a fejünkben így is halljuk azt az orbitális, pattogós kakofóniát, ami a láncreakció beindulásával elkezdődött. A videón kívül itt van még pár ütős kép és gif a látványos kísérletről - mégegyszer boldog újévet!

Mi is megírtuk, hogy megszökött egy farkas a pécsi állatkertből, és az életveszély miatt kitiltották a kirándulókat a környékről. A jó hír, hogy már nyugodtan kirándulhatnak.

A rossz hír, hogy azért, mert a farkas már biztos nem támad meg senkit, mert halott. Járókelők vették észre a Tubesnél, riasztották a rendőrséget, ők meg az állatkertet. Szatyor Miklós igazgató is a helyszínre sietett, mivel azonban az állat fenyegetően viselkedett, és sötétedni kezdett, az igazgató nem csak a kilövése mellett döntött, de rögtön ki is lőtte.

(Fotó: Sóki Tamás/MTI)