Fura néző hozta a frászt az emberekre egy angol mozi Az vetítésén

Bár ezer ponton elhasalhatott volna, az agyonhájpolt Az végül remek lett. A minőségi horrorra éhes moziba járók teljesen jogosan vannak beszarva tőle, annak az angol mozinak a közönsége, melyről most szó van, pedig még kapott egy kis extra parát a vetítés előtt.

Történt ugyanis, hogy egy Chris nevű lelkes horrorfan belépett a terembe, és ez nézett vele farkasszemet:

Természetesen emberünk azonnal közzétette a rémisztő jelenséget a Twitteren, a bejegyzése pedig az elkövetkező órákban hatalmas köröket futott, közel 300 ezer lájkot gyűjtve be az internet népétől. A rémisztő alak nem maradt ülve, ami csak további posztokat, és így újabb követőket generált Chris számára.

Aztán az újabb érkezők is elkezdték teleszórni a Twittert az eddigre már echte furán viselkedő bohócról készült fotókkal és beszámolókkal...

...de mielőtt kitört volna az országos pánik, Chris megszólította az illetőt, és bár nem kötötte követői orrára a csevegésük részleteit, annyival azért megnyugtatta őket, hogy "a srác teljesen rendben van".

Akkor csitultak el végleg a kedélyek, amikor egy Hannah nevű felhasználó fényképes bizonyítékkal kommentelt Chris threadjére, azt állítva, hogy az ominózus filmszínház az ő mozija, a bohócot Jordannek hívják, és személyesen ő sminkelte a performansz előtt.

Nos, reméljük, itthon egyik mozitulajdonosnak sem áll szándékában megismételni ezt a mutatványt. Elég félelmetes ez a film anélkül is, hogy a hátsó sorból egy igazi bohóc hozná ránk a frászt.

Füst, Fény, Hollywood

Magasélet

Tech
Tech
Tech
Highlife
Highlife
Highlife
Otthon
Otthon