Lakókocsi príma kilátással

Ha te is unalmasnak tartod a szögletes lakókocsikat, akkor ezt nézd meg!

Praktikus okokból a legtöbb lakókocsi szögletes, téglatest formájú, ronda fehér tömb, apró kerekekkel a hasa alatt. Nagy szerencse, hogy azért nem minden lakókocsi néz így ki, vannak kivételek is, amikben mégsem áldoztak fel mindent a szépség oltárán. Mint például a Vistabule könnycsepp-alakú, apró termetű, könnyű, szinte bármilyen autóval vontatható szerkezetében.

Egyedi formaterv, hatalmas ablakok, világos, a lehetőségekhez tágas belső és ezernyi ötlet, rakodóhely található a minden felszerelési tárggyal megpakolva is csak 690 kilogrammos mobil otthonban. A 18 ezer dolláros - 5,3 millió forintos - utánfutó belseje két embernek nyújt elegendő helyet, alapból van benne kinyitható ágy, polcok, világítás, szellőzés, hálózati elektromos csatlakozó és szükség esetén napelemre is köthető. A konyhát hátul kell keresni, a lakókocsin kívül, mégis védett helyen lehet sütni-főzni, mosogatni.

Aki további extrákat szeretne, az többek között ivó- és szürkevíztartályt, két égős gáztűzhelyt, hűtőszekrényt, gázpalackot, elektromos fűtést, vagy akár terepjáráshoz is használható, nagyobb hasmagasságot kínáló futóművet is rendelhet hozzá.

(Forrás: Vistabule)

Legfrissebb

Életmód

Ha bevállalós vagy, akkor ezt az öt pózt imádni fogod

Tegnap

Ha szeretnéd egy kicsit felpörgetni a kamatyolást extrémebb irányokba, akkor a legjobb helyen jársz. Van öt szexpózunk, ami garantáltan elfújja az eszed (hogy az AC/DC híres, Villámcsapva című számából idézzünk) – és habár elég egyedi mutatványok, szerintünk érdemes bejátszani őket, hátha az egyik bekattan és all-time kedvenccé válik. Tadaaam.

Outdoor

Fénykocka kertbe, sátorba vagy a medencébe

Tegnap

Napelemmel táplált lámpával világítani, mindig valami furcsa, perverz gondolatnak tűnt. Pedig egyáltalán nem az.

Kult & Szórakozás

A Take That is beszállt James Corden Carpool Karaokéjába

Tegnap

Corden ezúttal a Comic Relief kedvéért brit legendákkal kocsikázott, beültette a Take Thatet is a kocsijába, akik már egy kisautóba is beférnek, annyira megfogyatkoztak. Azért nem szép tőlük, hogy így elröhögnek olyan poptörténeti, komoly klasszikusokat, mint a Babe.

Autó-motor

Nemcsak a BMW, hanem a MINI és a Rolls-Royce jövőjét is felfedték

Tegnap

Bepillantást nyerhetsz a jövőbe.

Kult & Szórakozás

Itt a Justice League új előzetese

Tegnap

A DC legutóbbi mozijai után azért nem kicsit félünk Zack Snyder szuperhős-orgiájától, de Az igazság ligája új trailere azért elég komoly látványorgiát pakol le az asztalra. November 16-án derül ki, érdemes volt-e tartani tőle.

További friss cikkek

Füst, Fény, Hollywood

Magasélet

Tech
Tech
Tech
Highlife
Highlife
Highlife
Otthon
Otthon