Az LG "új" telefonja az iPhone X-nél is drágább

Csupán Dél-Koreáig kell utaznod, ha el akarsz pattintani félmillió forintot egy LG-telefonra, de érdemes eléggé szedned a lábadat.

A koreai gyártó ugyanis mindössze háromszáz példányban dobja piacra az LG Signtaure Edition névre keresztelt telefont, aminek specialitása, hogy cirkon kerámia borítást kapott. Ennek állítólag megvan az az előnye, hogy egyáltalán nem karcolódik, legfeljebb szándékosan, ugyanis ha már hajlandó vagy 1800 dollárt kiadni egy telóra, az LG örömmel bele is gravírozza a nevedet a hátlapba.

Maga a telefon amúgy alapvetően egy kicsit felpimpelt V30, amin már a legújabb Android 8.0 fut, 4 helyett 6 GB RAM dolgozik benne és alapból vezeték nélküli B&O fülhallgatóval érkezik (ami mondjuk jó ötlet, figyelembe véve, hogy a V30-ban található 32-bites Quad DAC sokkal jobb hangminőséget biztosít, mint egy átlagos telefon), de ezeket leszámítva tök ugyanazt kapod, mint amit a boltban 800 dollárért megvehetsz.

Az LG-nek azért nem kell nagyon aggódnia, biztosak vagyunk benne, hogy él a világon háromszáz olyan ember, akinek megér plusz 260 ezer forintot, hogy egyedi, kerámiaborítású telóval menőzzenek.

Füst, Fény, Hollywood

Magasélet

Tech
Tech
Tech
Highlife
Highlife
Highlife
Otthon
Otthon