Durván jó kamerával érkezik az LG új csúcsmobilja

Az LG az elmúlt években inkább csak úgy mellesleg mutatta be a V-sorozatot, idén viszont érezhetően az eddiginél nagyobb hangsúlyt fektetnek a V30-ra, amiről annyit már biztosan tudunk, hogy a kamerája szuper lesz.

A kiemelt figyelem nem meglepő, hiszen az LG-nek idén le kellett mondania arról, hogy a G6-ot a legújabb Snapdragon procival dobja piacra, és bár a februárban bemutatott csúcstelefon szerintünk ezzel együtt is jól sikerült, az LG-nek idén mégis a V30 lesz az a telefon, amiben minden összeáll ahhoz, hogy keményen odacsapjon a konkurenciának.

Vagyis az új telefon már természetesen Snapdragon 835 procival érkezik, emellett pedig ugyanolyan "keret nélküli" kijelzője lesz, mint a G6-nak. Vadabb pletykák szerint a V30 emellett megőrzi a V-széria ismertetőjegyének számító második kijelzőt is, ami kicsúsztatható formában lesz jelen a telefonban.

Hogy így lesz-e, az február 31-én kiderül, ami viszont biztos, hogy a kamerára nem lesz panasz, ugyanis maga az LG szellőztette meg, hogy a V30 minden eddiginél kisebb, f/1.6-os rekeszértékű objektívvel érkezik, ami 25%-kal töb fényt tud beengedni, mint a manapság elterjedt, f/1.8-as rekeszértékű objektívek. Az éjszakai fotózással tehát biztosan nem lesz gond, de talán ennél is fontosabb újdonság (amiről általában nem sokat szoktak beszélni), hogy a V30 lencséi műanyag helyett üvegből készülnek, ami a színhűségtől kezdve a fotók rajzolatáig mindenben jelentős előrelépést eredményezhet.

Füst, Fény, Hollywood

Magasélet

Tech
Tech
Tech
Highlife
Highlife
Highlife
Otthon
Otthon