Deszkára fel – öt egyedi gördeszka a szezonra

A nyár beköszöntével (valljuk be kissé későn) egyre több lány tűnik fel longboardokkal és sima gördeszkákkal. Íme öt járgány, amivel náluk is bevágódhatsz.

1. A diszkópatkány

A FlexDex régi motoros a gördeszkák és longboardok világában. Kaliforniai cégként nem az ugrálós, félcsöves, trükkös vonalat hozzák, hanem inkább a tengerparton krúzolós,csajozós verziót érzik nagyon. A teljesen átlátszó műanyagból készült Crystal szériának létezik egy LED-ekkel megbolondított verziója, amit visszahúzódó, félénk, esetleg megállapodott férfiembereknek kevésbé, a kalandot keresőknek annál inkább ajánlunk.

2. Dizájndeszka

Ha a stílus mindennél fontosabb, nem találsz ennél menőbb cuccot. A beszédes nevű IPSVM deszka Loren Kulesus agyszüleménye (Ugye megvan? Loren IPSVM?) és egy gyönyörüen faragott lapot jelent, teljesen gyári felfüggesztésekkel és kerekekkel. Ennek ellenére szemetgyönyörködtetően laza a verda.

3. Rengeteg kerék

A FlowBoard egy egyszerű és remek ötleten alapul. Végy egy acélrudat, hajlítsd meg ívesen, szerelj rá hét kereket és az összes mozgó, alkatrészt eldobhatod, ami egy normál deszka felfüggesztéséhez kell. Az eredmény? Egy kis súlytöbblet, de cserébe brutál masszivitás és kanyarodási képesség. Nekünk bejön!

4. A bömös

Ha négy kerékről van szó, akkor a BMW nem nagyon tud mellényúlni, így nem meglepő, hogy a StreetCarver előkelő helyet kapott a listánkon. A speciális felfüggesztés észbontó kanyarsebességet tesz lehetővé, ami a betonszörfözés (és a longboardok) lényege. Ráadásul a kerekek olyanok, mintha egy brutális M5-ösről pattantak volna le.

5. Lépcsőmászó

Ezzel el is érkeztünk ötös összeállításunk legfurcsább egyedéhez. A BMW deszkájánál már megdicsértük az egyedi felfüggesztést, de nézd meg ezt! A beszédes nevű Stair Rover egy igazi, lazulós longboard azzal a csöppet sem elhanyagolható különbséggel, hogy gond nélkül zúdulhatsz le vele a legkomolyabb lépcsőkön, köszönhetően a furcsa nyolckerekű futóműnek. Nincs többé betonrepedésben megakadt kerék, vagy magas padka, a Street Rover mindenen átgázol!

A Player Radar sorozatában megtalálod a legmenőbb eszközöket! Csekkold!

Füst, Fény, Hollywood

Magasélet

Tech
Tech
Tech
Highlife
Highlife
Highlife
Otthon
Otthon