Kövesd a legfrissebb utcai divatot! Kaleidoscope appajánló

Igen. A Kaleidoscope kb. a sokszázadik divatfotókat, divattippeket összegyűjtő applikáció. De nem ad teljesen szabad kezet a felhasználóknak és pont ettől jó.

Ott a Pinterest divatrészlege, meg a Fancy, meg a Fashism meg még megszámlálhatatlan közösségi trend és divat oldal, illetve a hozzájuk tartozó applikáció. A gond az, hogy minél több a felhasználó, annál biztosabb, hogy kutatni kell a sok semmilyen poszt, fotó és komment között, hogy a divatguruk az igazán egyedi, ötletes, friss megoldásokat megtalálják.

Az iOS eszközökre és Android platformra egyaránt ingyenesen elérhető Kaleidoscope pont ezen csavart egy kicsit, azzal, hogy jó szemű dizájnereket és (elnézést) fashionisztákat kért fel, hogy előszűrjék az applikációban megjelenő divatfotókat. Így a napi 40-50 kép és link között biztosan hamarabb találunk magunknak való ötleteket, mint például a Pinterest elképesztő divatdzsungelében. A felület egyszerű, látványos és elég gyors, így aki minden nap a (főleg) street fashion ütőerén szereti tartani az ujjait, az nézze meg magának a Kaleidoscope-ot.

Applikációk minden mennyiségben! Kattints!

Egy hete érkezett az Apple mobileszközeire szánt operációs rendszer legfrissebb verziója és Handrásunk ki is próbálta, amint szösszenetnyi ideje lett. Íme a videós beszámoló az iOS 6-ról.

Kellett pár nap, hogy megcsináljam a betervezett iOS 6 videót, de szombaton letudtam a felvételt, vasárnap meg a vágást. Arra sem volt időm, hogy feltoljam a saját telefonomra, ezért Pulai G. segítségét vettem igénybe, amit ezúton is köszönök. Nem akartam ilyen hosszút gyártani, de nem nagyon lehetett 3 percbe belesűríteni, így 14 perc lett végül, annak ellenére, hogy így is egy csomó rizsát kivágtam. Azoknak akik látták a keynote-ot nem fog sok újdonsággal szolgálni, ettől függetlenül megcsináltam, hiszen az iOS 6 is elég fontos az Epül világában, nem lehetett post nélkül elmenni mellette.

(forrás: handras.hu)

Még több infó a mobilkommunikáció világából. Appok iPhone-ra és Androidra is!

Ugye mindenkinek megvannak a klasszikus Nokia, vagy Sony Ericsson mobiltelefon csengőhangok? Ha igen, akkor érdemes megnézni, milyen kicsit komolyabban meghangszerelve az ismert dallam.

Ha pedig még nincs meg, hogyan hallottuk mi öregek (elnézést kérek mindenkitől, aki nem érzi/gondolja magát annak) a 7-es buszon a mobiltelefonokat, akkor meg azért érdemes megnézni a videót, mert vannak csajok is a videóban. Meg iPhone. A videót az a cdza nevű brigád alkotta, akiknek nevéhez olyan YouTube szösszenetek fűződnek, mint a Mark Zukerberg musical, vagy a fütyülés története. Szerencsére most sem veszik magukat komolyan és épp ettől szórakoztató, amit csinálnak.

Még több mobil cucc a Player tech rovatában!