A hatkerekű pick-upok közé érkezik az amerikai Rezvani Motors újdonsága, a Hercules, amit 1300 lóerős motorral és James Bond-stílusú extrákkal is lehet rendelni.

Az amerikai Rezvani Motors már korábban megmutatta, hogy nem véletlenül Tank névre keresztelte a brutális stílusú terepjáróját.

Nem véletlenül Tank a neve ennek a brutális terepjárónak

1000 lóerővel és páncélozva is kérhető.

Az a modell a Jeep Wrangler alapjára épült, most pedig itt a cég következő újdonsága, aminek a Jeep pick-upja, a Gladiator adta az alapokat, ráadásul a Hercules egy hatkerekű jármű lett.

A 6,2 méter hosszú, 2,3 méter széles és két méter magas kolosszus jóval feltűnőbb külsőt kapott, mint a Jeep,

ezzel a Rezvani úgy néz ki, mint ami mindenen képes átgázolni. A motorja alapból 3,6 literes V6-os, ami helyett 6,4 literes V8-ast is lehet kérni 500 lóerővel, de szerintünk a Hercules minden vevője a csúcsmodellre megy rá.

A legizmosabb változatban egy 7 literes V8-as motor dolgozik, aminek kompresszorral 1300 lóerősre növelték a teljesítményét.

Az off-road futóművel, a masszív terepabroncsokkal és a kapcsolható hatkerék-hajtással a Hercules előtt nincs akadály. A pusztító erejű terepjárót az eredeti Jeep minden kényelmi extrájával ellátták.

Még érdekesebb a Military változat, ami James Bond-stílusú extrákat kapott.

A páncélozott autón a kilincseket elektrosokkal védi az illetéktelenektől, az autó köré füstfelhőt ereszthetünk, ezen kívül éjjellátóval, defekttűrő abroncsokkal és elvakító fényszóróval is ellátták, a vegyi támadástól gázmaszkok óvják a bent ülőket.

A Hercules alapára 225 ezer dollár, azaz 68 millió forint, a páncélozott modell 325 ezer dollárba kerül, ami 98 millió forintnak felel meg.

Ez is érdekelhet:

A neve mindent elmond: ez itt a Hennessey Goliath

A VelociRaptor után még egy hatkerekű.

Támogatott és ajánlott tartalmaink

A világ egyik legegészségesebb itala egy magyar készítmény, és azt adja meg, amire szükséged van

Tréner? Panzió? Kozmetika? Így lehet a kutyád még boldogabb, miközben a te életed is könnyebbé válhat

Ilyen MINI még nem volt, itt az elektromos Aceman

További cikkeink a témában
Egy illat azoknak, akik nem ismerik a félelmet – NOVELLISTA Unique Wood
Hirdetés