90 milliót adtak ezért a tökéletes Subaru Impreza WRX STi-ért
Ez a cikk már több mint 90 napja készült. A benne szereplő információk elavultak lehetnek.

Sokunk álma egy tökéletes Impreza 22B STi, természetesen kék színben és arany kerekekkel, de vajon ez a Subaru tényleg megér egy ekkora összeget?

Újabban egyre gyakrabban találkozunk vele, hogy egészen hihetetlen áron kelnek el olyan autók, amelyekről nem is gondoltuk volna, hogy ennyit érnek.

Nemrég egy Subaru Impreza 22B STi került fel a Bring a trailer oldalára, méghozzá egy olyan limitált szériás modell, amit a japán gyártó a harmadik rali-világbajnoki címének emlékére adott ki, és a licitálók szinte megvesztek érte.

a jellegzetes arany kerekekkel, és ez a példánya még csak 40 ezer kilométert futott. A becslések szerint 200 ezer dollárt is megadtak volna érte, ami még akkor is soknak hangzik egy 23 éves autóért, ha összesen csak 400 példány készült belőle.

A Subaruért végül ennél is jóval többet, 312 555 dollárt adott a győztes licitáló,

a stílusosan 555-re végződő összeg több mint 93 millió forintnak felel meg, azaz akár egy vadonatúj Porsche 911 GT3 RS is kijött volna az árából. Még csak nem is ez lett minden idők legdrágábban eladott példánya, mert tavaly egy négyszáz kilométert futott STi-ért ennél is többet, 370 ezer dollárt adtak.

a hasonló Impreza STI-k ára még csak most kezd majd meredeken emelkedni.

Ez is érdekelhet:

HELLO, EZ ITT A
PLAYER
Kövess minket a Facebookon!
Nagyon jól fogod érezni magad nálunk!

Hírlevél feliratkozás

Iratkozz fel a hírlevelünkre, és mi minden héten érdekes, szórakoztató sztorikat küldünk neked a világból.