Az utóbbi időben előkerült néhány olyan felvétel, amelyen rendőrautóval szabálytalankodnak, és meglepetésre a rendőrség most ezekből dobott össze egy válogatást.

A pofátlanul szabálytalankodó autósok elkapásáról készült, rendszeresen érkező videókkal együtt időnként előkerülnek olyan felvételek is, amelyeken rendőrök szegik meg a közlekedési szabályokat.

A rendőrség ezeket annyira nem akarja eltitkolni, hogy most Amire nem vagyunk büszkék, mert így nekünk sem szabad! címmel egy válogatásban tették közzé az utóbbi időben felvett szabálytalankodásaikat.

„Mondhatjuk úgy is, hogy ez a pofátlantanítási akció különkiadása, de valójában arról van szó, hogy amit nem nézünk el másoknak, azt magunknak sem fogjuk” – írják.

„A rendőröknek ugyanúgy be kell tartani a KRESZ-szabályokat, mint bármely más járművezetőnek” – folytatják a biztonságos közlekedéssel foglalkozó Baleset-megelőzés Facebook-oldalán, ahol azt is hozzátették, hogy a videóban szereplő rendőröket is mind felelősségre vonták a szabályszegések miatt. Reméljük, hogy inkább jó példát mutatnak majd a jövőben.

Ez is érdekelhet:

Még nem láttál annyi pofátlan autóst egy helyen, mint ebben a videóban

Az eddigi leghosszabb válogatásával készült el a rendőrség.

És ezt olvastad már?
Nem adja alább 666 lóerőnél a megújult Lamborghini Urus