Az elképesztő teljesítményű, méregdrága szuperautókat általában nagy sebességgel törik össze, és ez történhetett ezzel az egyedi Pagani Huayrával is, amit a tulajdonos youtuber fia zúzott le.

A dallasi Gage Gillean az amerikai aranyifjúk gondtalan életét éli, a YouTube- és Instagram-csatornáján rendszeresen szerepeltek milliárdos befektető apja fantasztikus szuperautó-gyűjteményének csodái. Többek közt az egyetlen példányban készült, lila karbon karosszériás Pagani Huayra Roadster is, amit most sikerült alaposan összetörni.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Gage Gillean / GG Exotics (@ggexotics) által megosztott bejegyzés

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Gage Gillean / GG Exotics (@ggexotics) által megosztott bejegyzés

A tizenhét éves Gage már korábban is készített videót erről az autóról, például amikor a barátaival azt találták ki, hogy Paganival és Bugattival mennek Uber-utast felvenni, aki – micsoda véletlen – egy dögös csaj volt.

Nem tudjuk nem észrevenni, hogy a felvételen a srác úgy gyorsulgat az autóval, hogy nincs bekötve a biztonsági öve.

A Pagani első kerekei kiszakadtak, de a fiú megúszta annyival, hogy fel van kötve a karja. Gage elismerte, hogy hibázott, ennek ellenére nem hisszük, hogy a legjobb ötlet egy 730 lóerős V12-essel hajtott szuperautót egy olyan gyerek kezébe adni, aki

egy másik videójában azzal szórakozott, hogy apja Rolls-Royce kabrióját lemosható festékkel pingálta ki.

Hát, például ez sem történhet meg majd valószínűleg a jövőben, ami a Volvonál például már elkezdődött, jövőre már "csak" maximum 180-nal lehet hajtani a skandináv márka autóit.

Ez is érdekelhet:

Gyönyörű büntetést kapott a leszorítósdit játszó Audi R8 vezetője

Magának főzte, jó étvágyat hozzá! Ja, és még annyi, hogy MUHAHA!

És ezt olvastad már?
Idén is eljön a karácsony, de semmi pánik, mutatjuk a tuti tippeket!
További cikkeink a témában