Ha nem bírod elviselni az értelmetlen rombolást, akkor jobb, ha inkább el sem indítod ezt a videót. Az AMG GT-jét felgyújtó orosz youtuber megint nem bírt magával, ezúttal egy vadonatúj Porsche Taycant tett tönkre.

Mivel lehet jobban felbosszantani az embereket annál, mint amikor egy Mercedes-AMG GT 63 S-t benzinnel locsolnak le és felgyújtják?

Ledobtuk a láncot az orosztól, aki felgyújtotta a Mercedes-AMG GT-jét

Az egészet videóra vette, de a magyarázata nem túl meggyőző.

Biztosan ezen járt az esze Mihail Litvin orosz vloggernek, aki a legutóbbi eset után ismét a nézettségért kezdett értelmetlen rombolásba. A szürreális videóban Sztálin és Lenin vitázik egymással, és Putyin oszt életvezetési tanácsokat, mielőtt a gyanús figura besétál a Porschéhez, és egyszerűen kivezeti az autót a szalonból – a kirakaton át.

A videó címe szerint „összekeverte a pedálokat”, de nagyon jól tudjuk, hogy nem a fék helyett lépett a gázpedálra – vagy az elektromos autónak mije is van –, hanem nagyon is tudatosan. Az előző videója 21,5 millió megtekintésnél jár, és az újat csak nemrég töltötte fel, de már átlépte a másfél milliót. Még mindig azt mondjuk: az értelmetlen rombolás sosem volt menő.

Még csak nem is új az ötlet, Ámon Olivér is eljátszotta ezt egy Swifttel. De amíg a magyar drifter a Suzuki megbízásából alaposan rákészült a mutatványra, és preparált kirakatot használt hozzá, addig az orosz változatban nem vacakoltak az előkészületekkel, ezért az üvegtörés alaposan megviselte a Porschét.

Ez is érdekelhet:

És ezt olvastad már?
Amikor megérint a prémium autózás érzése – A Pappas Auto három évtizede hazánk élvonalában
További cikkeink a témában