Nagyon para egy befagyott tó közepén kiégett Teslát találni
Ez a cikk már több mint 90 napja készült. A benne szereplő információk elavultak lehetnek.

Egy amerikai Tesla-tulajdonos találta egy befagyott tó közepén azt a lángoló autót, amiről kiderült, hogy valaha egy Model X volt. Az elektromos autó annyira kiégett, hogy csak a váza maradt meg, de egyelőre nem tudni, hogyan került oda, és mi történt vele.

A legfélelmetesebb sztorik egyike lehet, amikor sétálsz a téli tájon, és egy hatalmas lánggal égő autót találsz egy befagyott tó közepén. Egy vermonti Tesla-tulajdonos éppen ezt élte át, amikor megpillantotta a lángoló autót a Lake Champlain jegén. Rögtön hívta a tűzoltókat, akik eloltották a roncsot, és megerősítették, hogy nem találtak benne senkit.

A Tesla-tulaj másnap kiment a tóra, akkor készítette ezt a döbbenetes képet, amin az autó maradványai láthatók, a B-oszlop merevítésén látszik is, hogy tényleg egy szárnyas ajtós Model X-ről van szó. A sztorit megosztó Electrek el is kezdett utánajárni az esetnek, de a körülmények még nem ismertek.

Persze lehet, hogy nem kell rögtön természetfeletti jelenségre gondolni, hiszen műszaki hiba, lopás vagy biztosítási csalás is okozhatta a végzetét az elektromos autónak.

(innen)

Ez is érdekelhet:

Hírlevél feliratkozás

Iratkozz fel a hírlevelünkre, és mi minden héten érdekes, szórakoztató sztorikat küldünk neked a világból.