Nem verte nagydobra a BMW, hogy bemutatta az i4 újabb változatát: az M Sport csomaggal szerelt elektromos autót a sanghaji autószalonra vitték el.

A BMW egy hónapja mutatta be a legújabb villanyautóját, és az i4 nem más, mint a 4-es Gran Coupé tisztán elektromos hajtású változata.

Az i4 lesz az első igazán sportos elektromos BMW

Mutatjuk az első képeket az M3-nál is erősebb újdonságról.

Az már az előzetesből kiderült, hogy az i4 a BMW eddigi legsportosabb elektromos autója lesz, de a formája talán nem hangsúlyozta ki eléggé ezt a tulajdonságát. A most leleplezett kivitele változtathat ezen.

Az M Sport csomaggal egyértelműen sportosabban néz ki a BMW i4.

A hatalmas hűtőmaszkhoz jobban illenek a nagyobb (részben zárt) légbeömlők, amiket nem egyszerűen átemeltek az M4-ről, hanem teljesen új külsőt terveztek az i4-hez. A hátsó lökhárítót és a 19 colos, aerodinamikus kerekeket is sportosabb darabokra cserélték.

Az i4-ről sok mindent nem tudunk még, de azt már elárulta a BMW, hogy a csúcsmodelljében 530 lóerős elektromotor hajtja a hátsó kerekeket, és ezzel csaknem olyan gyors lesz, mint az M4, négy másodperc alatt gyorsul százra. A további részletek hamarosan kiderülnek, a BMW ugyanis még az idén piacra dobná a típust.

Ez is érdekelhet:

Támogatott és ajánlott tartalmaink

Milyen kutyatápot vegyél, ami a kutyádnak és a pénztárcádnak is jó?

A világ egyik legegészségesebb itala egy magyar készítmény, és azt adja meg, amire szükséged van

Most már tényleg az utolsó Lamborghini Huracán az STJ

További cikkeink a témában