A BMW kínálatában külön világot képviselnek az M-es modellek, és ezek értékesítésére szakosodott kereskedés nyitott meg a minap Budapesten. A Wallis Dunában extra szolgáltatások járnak az izmos modellek vásárlóinak, és a szalont a youngtimer és veterán ritkaságokért is érdemes felkeresni.

Mostanra már biztosan hallottál róla, hogy a BMW motorsport-részlegéből létrejött M GmbH idén ünnepli az alapításának ötvenedik évfordulóját, például ebből az alkalomból jelent meg az M3 Touring és a limitált szériás M4 CSL, és az évnek még messze nincs vége, az új M2 Coupé és az XM a rajtvonalon várja a bemutatóját.

A jubileumi évre vezette be a BMW az M divízió klasszikus három színével díszített emblémát, amit minden idén rendelt M és M Sport modell vásárlója választhat. A rendelést pedig már Budapesten is leadhatják, a Könyves Kálmán körúton

a megújult Wallis Duna márkakereskedésében, ami a legelső dedikált M-es BMW autószalon az országban.

A megújult szalon a berendezésével is tiszteleg az M divízió évfordulója előtt, az eredeti logó és a három szín a belső tér dekorációjában is hangsúlyos szerepet kapott. Mátrabérci Sándor, a Wallis Motor ügyvezetője ezen kívül azt is elmondta, hogy

rendszeresen cserélgetik majd a kiállított klasszikus M-es modelleket, hogy mindig legyen alkalom ellátogatni hozzájuk.

A megnyitóra elég különleges flottával készültek,

a bejáratnál rögtön egy E30-as M3 fogadott, de ott volt egy ritka Z3 M Coupé, valamint az M635CSi és az M850CSi is a kedvenceink közül.

Szerették volna a vásárlói élményt is emlékezetessé tenni, ezért az M-es modellek vevőinek külön parkoló és tesztflotta jár, a specializált értékesítő M-es hangulatú térben adja át az autót. A kétszáz négyzetméteres térben öt M-es autó lesz állandóan kiállítva, és ezek többségét ki is lehet majd próbálni.

Az M-es modellek szervizelése is különleges, például a prémiummárkáknál elterjedt gyakorlattal ellentétben nem kell heteket várni időpontra, három napon belül szervizbe kerülhet az autó. Ráadásul három éven keresztül évente egyszer a Wallis vállalja a szervizbe szállítást Budapest területén belül, és egy évig a gumiabroncs-tárolás is ingyenes.

A dedikált kereskedés létjogosultságát adja, hogy a BMW harminc százalékkal növelte az M modellek értékesítését az előző évhez képest, főleg az új M3 és M4-nek köszönhetően, és mára

minden ötödik eladott új BMW az M vagy M Performance modellek közül kerül ki Magyarországon.

A Wallisnak ebben nagy szerepe van, hiszen harminc éve piacvezetők értékesítésben és szervizelésben.

A Wallis ráadásul elég hiteles nagyköveteket választott, ugyanis Talmácsi Gábor gyorsaságimotoros világbajnok és Kiss Norbert kamion Európa-bajnok képviselik a márkát. A bemutatón Norbi elmondta, hogy a képeken is látható M6 Gran Coupéval régi álmát váltotta valóra, az autót már a Nürburgringen is kipróbálta, és természetesen a Wallishoz hozza majd karbantartani. Az biztos, hogy ilyen környezetben öröm lesz kávézni, amíg elkészül az autó.

Ez is érdekelhet:

Sokan csak álmodhatnak az új BMW M4 CSL-ről

A BMW M4 eddigi legizmosabb változatából még a legtehetősebbek közül sem juthat mindenkinek.

Még két vesét? Kérjük, azonnal! – BMW E30

Minden idők legsikeresebb BMW-sorozatának tagja, ráadásul az első, amelyből elkészült minden idők legsikeresebb túraautója.

Támogatott és ajánlott tartalmaink

A világ egyik legegészségesebb itala egy magyar készítmény, és azt adja meg, amire szükséged van

Tréner? Panzió? Kozmetika? Így lehet a kutyád még boldogabb, miközben a te életed is könnyebbé válhat

Ilyen MINI még nem volt, itt az elektromos Aceman

További cikkeink a témában
Egy illat azoknak, akik nem ismerik a félelmet – NOVELLISTA Unique Wood
Hirdetés