Nemsokára megismerhetjük a BMW új 8-as sorozatát, amiről már számtalan előzetes látott napvilágot. Az egyik ilyen az M8 Gran Coupé tanulmányautó, amit most kivittek a Comói-tó autós szépségversenyére, hogy még jobban megcsodálhassuk.

Genfben az autószalonon leplezte le a BMW a közelgő új 8-as sorozat újabb előzetesét. Míg az előző évben Frankfurtban a 8-as Coupé és annak versenyváltozata volt a show főszereplője, addig idén az M8 Gran Coupé kivitelt ismerhettük meg. A szalonon még csak mesterséges fényben pompázott, most azonban kiderült, hogy a valóságban is elképesztően néz ki.

Az M8 koncepciója a Concorso d’Eleganza Villa d’Este tanulmányautóinak sorát gazdagította a Comói-tó partján, és a képekről kiderül, hogy a tökéletes arányú négyajtós luxuskupé megjelenése annyira extravagáns, amennyire csak lehet. Az olasz napsütésben még jobban ragyog a sötétzöld fényezése, amit aranyszínű részletekkel dobtak fel.

Csak remélni tudjuk, hogy a BMW minél több részletet megtart a sorozatgyártásig, még ha az arany díszeket nem is, és alig várjuk, hogy élőben is lássuk az M8-at.

Ez is érdekelhet:

Jövőre valósággá válik a négyajtós BMW M8 Gran Coupé

A 8-as sorozat csúcsát villantotta meg Genfben a BMW.

És ezt olvastad már?
Olyan brutális lett az Asus kézikonzolja, hogy jó eséllyel letarolja a gamer piacot
További cikkeink a témában