A BMW-nél éppen a jövő modellcsaládján dolgoznak, ennek előzeteseként mutatták be a Vision Neue Klassét, és hamarosan érkezik a folytatás, a napokon belül bemutatkozó elektromos szabadidő-autó.

Tiszta lappal fogtak hozzá a jövő autójának tervezéséhez a BMW-nél, ezért is lett Neue Klasse a munkaneve annak a modellcsaládnak, ami épp olyan új fejezetet jelent majd a márka történetében, mint a hasonló néven bemutatott széria a hetvenes években. A múlt ősszel leleplezett Vision Neue Klasse elég látványos formában mutatta meg, mire is gondolnak a BMW-nél.

Míg a Vision Neue Klasse egy sportos limuzin prototípusa, a 3-as sorozat utódjának tekinthető modell előzetese volt, addig a BMW-nél egy szabadidő-autón is dolgoznak, aminek tanulmányát Vision Neue Klasse X néven mutatják be hamarosan. Nem titok, ezt ugyanis a BMW tette közzé a közösségi médiában egy sejtelmes részletképen.

Az első képen a műszerfal egy részlete látható, rajta az érintőképernyővel és a Vision Neue Klasse X nevével. A tetszetős színekben pompázó, kárpittal burkolt műszerfal sejteti, hogy kellemes helynek ígérkezik majd az autó utastere, ami már közelebb lesz a sorozatgyártáshoz, mint a Vision Neue Klasse futurisztikus berendezése.

Napokon belül teljes egészében megmutathatjuk a Vision Neue Klasse X-et, ami alapjaiban határozza majd meg a BMW jövőjét.

Számunkra azért is lesz érdekes az iX3 utódjának tekinthető modell, mert a Neue Klasse család elektromos hajtású modelljei a BMW jelenleg is épülő debreceni gyárából kerülnek majd ki 2025-től.

Ez is érdekelhet:

Ez a BMW készül majd Debrecenben

A Vision Neue Klasse jelzi, hogy milyen lesz a jövő a BMW-nél. Úgy tűnik, nem lesz rossz.

Vezettük az új BMW X2-t, ami erősebb, látványosabb, mint volt

300 lóerővel melyik kéne? A benzines vagy az elektromos X2?

Támogatott és ajánlott tartalmaink

Milyen kutyatápot vegyél, ami a kutyádnak és a pénztárcádnak is jó?

Ez a mustangos megmutatta, hogyan lehet igazán vagányan áthaladni a célvonalon

Bemutatták Michelisz Norbi idei versenyautóját és csapatát

További cikkeink a témában